Meni

Preprosto preizkusite HiPP Babysanft losjon za telo - z bogato formulo za suho kožo

HiPP Babysanft losjon za telo intenzivno vlaži suho, grobo in občutljivo kožo: visokokakovostno ekološko mandljevo olje in negovalni pantenol koži zagotavljata dolgotrajno vlago in preprečujeta, da bi se izsušila.

To pomaga globoko navlažiti in umiriti suho kožo. 

Losjon se hitro nanaša, hitro vpije in naredi kožo mehko in gladko. Idealen je tudi za suho in občutljivo kožo odraslih. Koža losjon zelo dobro prenaša, zato se lahko uporablja tudi na zelo občutljivi koži, ki je nagnjena k nevrodermatitisu. Losjon za telo je brez eteričnih olj, brez parabenov, brez PEG emulgatorjev in brez silikonov.

Več o HiPP Babysanft losjonu.

Si želite brezplačno testirati HiPP Babysanft losjon?

Potem se prijavite do 5.2.2020. Med vsemi prijavljenimi, bomo izžrebali 150 tistih, ki bodo lahko sodelovali pri testiranju.

*Ta podatek je obvezen

Želite testirati še kakšnega izmed HiPP izdelkov?

Za vas smo pripravili kar tri različne pakete glede na otrokovo starost: novorojenčkovega, dojenčkovega in malčkovega. V posameznem paketu vam bomo poslali tudi vzorčke, ki jih boste lahko preizkusili. Pridružite naši veliki HiPP BabyClub družini in koristite številne ugodnosti (popuste pri spletnih partnerjih, novičke o razvoju otroka, pregled naj imen, brezplačne pobarvanke,...)

Za paketek se prijavite tukaj.

Pridružite se HiPP BabyClubu in uživajte v številnih HiPP ugodnostih

Pridružite se HiPP BabyClubu in uživajte v številnih HiPP ugodnostih, kot so pisma za nosečnice in starše o razvoju otroka, fotonatečaj z bogatimi nagradami, brezplačne pobarvanke, paketki za novorojenčke in malčke in še druge ugodnosti.