Darilno pakiranje HiPP Babysanft kozmetike

Naravna in ljubeča nega otroka

Prijatelji so dobili dojenčka in vi bi jim radi z lepim darilcem izkazali iskrene čestitke. Prav za to priložnost smo pripravili HiPP darilni paket kozmetike, ki vključuje naše najbolj priljubljene izdelke, balzam za ustnice pa vam podarimo. Paketek lahko personalizirate tako, da na črto napišete ime tistega, ki mu ga podarjate. Prepričani smo, da boste novo družinico tako obdarili z darilcem, ki ga bo zelo vesela. Vsekakor pa ni razloga, da paketka nebi privoščili tudi sebi in svojim otrokom.

Kaj je v paketu:

Darilno pakiranje HiPP kozmetike

Kremasta pena za umivanje nežno očisti obraz in roke. Koža jo zelo dobro prenaša in je po umivanju zaščitena pred izsušitvijo. (Na voljo je tudi polnilo za HiPP račko.)

Posebej nežna kopel za občutljivo otroško kožo, ki hkrati ščiti naravni zaščitni kislinski plašč kože. Je zelo blaga za oči in neguje že med kopanjem. Kombinacija zelene vode in kremne mehke pene naredi kopanje zelo zabavno. 

Šampon in gel je bil razvit za občutljivo otroško kožo in lase. Je nežen do oči, lasje pa se po umivanju zlahka razčešejo. Je pH nevtralen in ohranja naravni zaščitni kislinski plašč kože. 

HiPP ekološki balzam za nego ustnic neguje in ščiti nežne ustnice z visoko kakovostnimi ekološkimi olji in naravnim čebeljim voskom. Razvili smo ga posebej za potrebe otrok, zato ne vsebuje parfumov ali barvil. Balzam se enostavno nanaša, se ne lepi in poskrbi, da postane nega ustnic otroška igra.

Darilno HiPP Babysanft pakiranje otroške kozmetike lahko kupite le v prodajalnah dm.