HiPP je znamka številka 1. med ekološkimi mlečnimi formulami v Evropi

Euromonitor pečat velja za vse HiPP ekološke mlečne formule. HiPP ima v svojem prodajnem programu v Sloveniji dve liniji ekoloških mlečnih formul HiPP ORGANIC  inHiPP ORGANIC COMBIOTIC®

Certificirani ekološki proizvodi so tisti, ki so bili proizvedeni, skladiščeni, predelani, obdelani in trženi v skladu z natančnimi tehničnimi specifikacijami (standardi) in potrjeni kot "ekološki" s strani certifikacijskega organa, kot je »Soil Association« v Združenem kraljestvu, Evropska Unija ali Ministrstvo za kmetijstvo ZDA. Pomembno je opozoriti, da se ekološka oznaka nanaša na proizvodni proces in zagotavlja, da je bil proizvod proizveden in predelan na ekološki način. Ekološka oznaka je torej proizvodni postopek, za razliko od trditve o kakovosti izdelka. Opomba: Za vključitev ekoloških proizvodov mora biti ekološki vidik pomemben del splošnega položaja / trženja proizvoda, vključno z etiketo za ekološko certificiranje v embalaži.

Želite tudi vi preizkusiti mlečno formulo številka 1.?

Za vas smo pripravili poseben dojenčkov paket. V kolikor imate dojenčka starega od 4. mesece do 1. leta, vam bomo podarili vzorček nadaljevalnega mleka HiPP ORGANIC COMBIOTIC® in praktično darilce. Pridružite se naši veliki HiPP BabyClub družini.

 

NOVO: V kolikor vam bo mleko odgovarjalo, lahko izkoristite 20x točke za nakup mleka v dm-u. Kupon prejmete v HiPP BabyClub paketu.

Za vzorček in kupon se prijavi tukaj.