HiPP AR – Posebna mlečna formula za dojenčke nagnjene k povečanemu polivanju

V kolikor vaš dojenček preveč poliva, potem mu bo pomagala HiPP AR ekološka mlečna formula. To je posebna mlečna formula, ki preprečuje polivanje.

HiPP AR mlečni formuli so dodane prehranske vlaknine iz semen rožičevca. Te vlaknine po pripravi mleka nabreknejo, kar naredi mlečno formulo bolj gosto in kremasto in zagotavlja, da ta ostane v želodčku. Uhajanje (refluks) v požiralnik se zmanjša (anti-refluks).

Opozorilo:

Začetno mleko za dojenčke HiPP Anti Reflux je proizvod primeren za prehrano dojenčkov nagnjenih k povečanemu polivanju, pod nadzorom strokovnjaka, od rojstva dalje kot edini vir prehrane in od 6. meseca dalje kot del mešane prehrane. Mlečna hrana HiPP AR ni primerna za dojenčke, ki so nagnjeni k alergijam. Mlečne hrane HiPP AR ne uporabljajte v primeru dokazane alergije ali suma na alergijo na beljakovine kravjega mleka. Po uporabi mlečne hrane HiPP AR, naj bi vašemu dojenčku odleglo že v nekaj dneh. Če izboljšanja ne opazite, se o tem posvetujte z vašim pediatrom. Izdelek ni primeren za paranteralno uporabo.