Meni

Slovenski starši so testirali mlečno formulo HiPP 2 ORGANIC COMBIOTIC®.

HiPP COMBIOTIC® je naša najnovejša generacija mlečnih formul, ki vsebuje skrbno izbrane ekološke sestavine in edinstveno kombinacijo dragocenih hranil, navdihnjenih z naravo.

  • Naravne mlečno kislinske kulture, ki smo jih originalno pridobili iz materinega mleka. Materino mleko vsebuje veliko število naravnih mlečno kislinskih kultur, ki se od matere do matere lahko razlikujejo.
  • Vitamini A, C in D: imajo pomembno vlogo pri delovanju imunskega sistema.
  • Omega-3 maščobne kisline (ALA): imajo vlogo pri razvoju možganov in živčevja.
  • Železo: ima vlogo pri kognitivnih funkcijah.

Rezultati testiranja izdelka: HiPP 2 ORGANIC COMBIOTIC®

99% staršev, bi mlečno formulo HiPP ORGANIC COMBIOTIC® priporočilo dalje.

   Starši, ki so sodelovali pri testiranju so imeli večinoma otroke stare od 6 – 12 mesecev. Rezultati vprašalnika so pokazali, da je bilo več kot 80% dojenčkom mleko po okusu zelo všeč ali precej všeč. Kar 95% dojenčkov je mlečno formulo HiPP ORGANIC COMBIOTIC® prenašalo precej dobro ali zelo dobro. Noben dojenček ni imel negativnih simptomov, kot so bolečine v trebuščku, vetrovi ali motnje prebave. 14% staršev je poročalo, da njihov otrok ni več zaprt, 8% - da nima več vetrov, 8% - da je sit za dlje časa in 5% - da nima več bolečin v trebuščku
*61 staršev je testiralo mleko pri svojih otrocih in 99% staršev bi ga priporočilo dalje. 

Želite tudi vi testirati HiPP mleko?

Za vas smo pripravili poseben dojenčkov paket. V kolikor imate dojenčka starega od 4. mesece do 1. leta, vam bomo podarili vzorček nadaljevalnega mleka HiPP ORGANIC COMBIOTIC® in praktično darilce. Pridružite se naši veliki HiPP BabyClub družini.

 

NOVO: V kolikor vam bo mleko odgovarjalo, lahko izkoristite 20x točke za nakup mleka v dm-u. Kupon prejmete v HiPP BabyClub paketu.

Za vzorček in kupon se prijavi tukaj.

Pridružite se HiPP BabyClubu in uživajte v številnih HiPP ugodnostih

Pridružite se HiPP BabyClubu in uživajte v številnih HiPP ugodnostih, kot so pisma za nosečnice in starše o razvoju otroka, fotonatečaj z bogatimi nagradami, brezplačne pobarvanke, paketki za novorojenčke in malčke in še druge ugodnosti.