HiPP na 13-tem on-line Kongresu zdravstvene in babiške nege, 12.05.2021

Pozdravljeni!

Pri HiPP-u smo za vas pripravili kratko nagradno anketo.

Vprašanja se nanašajo na prenovljeno kozmetično linijo HiPP Babysanft, HiPP mlečne formule kjer se povezujeta narava in znanost, ter na HiPP koncept.

Link do ankete in namig do odgovorov najdete na povezavi: Link do ankete.

HiPP mlečne formule - narava in znanost z roko v roki

Pri HiPP-u se zavedamo, da je materino mleko najboljša hrana za novorojenčka. Ker pa se zgodi, da ne gre vedno vse po načrtih, je izbira kakovostne mlečne formule še toliko bolj pomembna. Kakovost in varnost sta pri HiPP-u na prvem mestu, zato je na voljo širok asortima osnovnih mlečnih formul s poudarkom na ekološki pridelavi, kot tudi specialni formuli v primeru težav s polivanjem in za tiste, ki imajo težave z vetrovi oziroma kolikami. 

Varnost je naša najbolj dragocena sestavina HiPP COMBIOTIC®.

Kaj pa če v trebuščku ni komfortno?

Tako nežna kot običajno, a odslej še bolj trajnostna

HiPP kozmetiko lahko odslej najdete v prenovljeni embalaži, za katero smo porabili kar 14% manj materiala in s spremenjeno recepturo, ki ne vsebuje mikroplastike in katere osnova je naravno ekološko mandljevo olje. HiPP kozmetiko izdelujemo v klimatsko nevtralnem obratu z uporabo 100% zelene elektrike.

Od kod prihaja HiPP ekološko mleko

Vrsti ustrezna reja, ekološka krma, gibanje na svežem zraku in dovršena tehnologija so pogoji za pripravo naših vrhunskih HiPP ekoloških mlečnih formul. K temu sodijo tudi številne in  temeljite kontrole, saj je varnost mlečnih formul za nas izrazitega pomena. HiPP mleko je pripravljeno po zadnjih nutricionističnih smernicah in pokriva vse prehranske potrebe dojenčkov.

Tudi to bi vas utegnilo zanimati: