Petra Nuzdorfer - Mali čudež narave

To je Petra Nuzdorfer, priznana fotografinja specializirana za družinsko fotografijo, kar zajema fotografiranje nosečniških trebuščkov, novorojenčkov, dojenčkov, otrok, rojstnih dni malčkov, parov, družin. Pri svojem delu je strastna in predana, zato je v objektiv ujela že ogromno čudovitih trenutkov. Z vsako fotko nam staršem daje možnost, da ohranimo spomine. Kaj je še lepšega, kot imeti fotografijo svojega največjega čudeža - svojega otročka? Pred kratkim je tudi sama postala mamica. Rodila je čudovito deklico Vesno, ki je poleg fotografije zdaj njena nova največja ljubezen. Petra uživa v materinstvu in zdaj še bolj predano kot kdajkoli prej lovi neponovljive spominčke v svoj objektiv.

Vsaka MAMA bi za svojega otroka naredila vse na svetu. Tako bi tudi Petra za svojo hčerko Vesno naredila sve; preprosto zato, ker je MAMA. Ujeli smo ju v Tivoliju, med Vesninim popoldanskim mlečnim obrokom. V videu poglej kaj pravi Petra o dojenju in o mlečni formuli.

Petra pravi takole: "Vsak starš želi dati svojemu otroku najboljše kar obstaja. Tudi jaz. Zato sem se odločila, da bom dojila. A otroku tvoje želje ne pomenijo veliko, saj ima svojo voljo. Moja malčica se je lepo hranila pri meni, a očitno mojega mleka ni bilo dovolj, tako da sem morala po navodilih pediatrinje začeti dodajati umetno mleko. Brez pomisleka sem se odločila za Hipp Combiotik mleko, saj je najboljši približek materinemu mleku. Vesna je mleko lepo sprejela in že pridobiva na teži, tudi lička je že dobila."

Vesna 2 meseca

Vsak novopečeni starš se ponovno zaljubi. V tistem trenutku, ko pogleda svoj mali čudež. Popolnost dobi nov pomen. Pravi pomen. In to popolnost težko opišeš. Je vse  kar si upal, si želel in pričakoval. In prav nič ne more spremeniti tega. Pridejo novi občutki, nova čustva, ki jim najverjetneje nisi dorasel. Mala štručka te spremeni v čustveno osebo, ki ob pogledu nanj spusti solzico ali dve. A to so solzice sreče in ljubezni. Naša Vesna nas osrečuje od trenutka, ko je prišla na svet. Včasih si rečem, da ne vem s čim sem si zaslužila takšno srečo. Ponoči spi 10ur, podnevi še vedno veliko spi. Ko pa je budna pa je tako vesela in se želi pogovarjati z vsakim, ki ji pride naproti. Opazuje vse kar se dogaja okoli nje. Smeje se sama sebi. Je velik crkljivček in ima rada pozornost. Glede hrane je tudi pridna. Mamica nima vedno dovolj, zato dodajamo Hipp Combiotik, s katerim nima težav in jo lepo nasiti. Prav vsak dan z njo je velik izziv in nova dogodivščina. Trkam, kot še nikoli. Naj traja :) 

Vesna 3 mesece

Življenje se ti obrne na glavo. A v dobrem pomenu besede :-). Nikoli ni več isto. Otrok te spremeni.  V srce, v dušo. Zopet sam postaneš otrok in zopet male stvari pomenijo ogromno. Moja Vesna mi je dala nov pogled na svet. Z vsakim njenim nasmeškom ga dobim tudi jaz. Z vsako solzico pa tudi meni spolzi solzica po licu. Prva misel ko se zbudim je Vesna. In za vedno bo tako ostalo.

Vesna 4 mesece

Prišel je čas, ko bo Vesna kmalu spoznala svojo žličko in pravo gosto hrano. Upam, da bo jedec in pol, da ji bo gosta hrana teknila kot mamino mleko. Za nekaj časa ji prepustim žličko, da se z njo spozna in začne rokovati. Kmalu pa mljask, korenček, brokoli, cvetača :)

 

To je Brina - zmagovalka nagradne igre HiPP Obrazek.

HiPP sodeluje s Petro in Malim čudežem narave že leta. Skupaj smo ustvarili odličen projekt "HiPP obrazek" - fotka nagrajenke je krasila naslovnico revije Mama. Petra vsako leto za nas fotografira nagrajence igre Spomin, ki jo organiziramo skupaj z Ringarajo. V tem času je Petra pravzaprav postala že naša "hišna" fotografinja.

 

Vsaka družina, ki se fotografira pri Petri, prejme tudi praktično HiPP darilce :-)