HiPP paket

HiPP vsem novorojenčkom in malčkom, ki se prijavijo v HiPP BabyClub podari paket. Za vas smo pripravili dva paketa; novorojenčkovega (za otroke stare od 0 do 4 mesecec) in malčkovega (za otroke stare od 4 mesece dalje). Za paket se ni potrebno dodatno prijavljati, zadošča registracija v HiPP BabyClub. (*Pa ne pozabite potrditi, da je vaš otrok rojen, ko se rodi, da bo res prejel svoj paket). V HiPP BabyClubu vas čakajo tudi številne druge ugodnosti, kot so:

  • Novičke za nosečnice in starše
  • Najpogostejša Baby imena
  • Fotonatečaj
  • HiPP pobarvanke
  • Ugodnosti naših spletnih partnerjev (Tanergija®, Mali čudež narave, Minicity)

Prijavi se v HiPP BabyClub

Opomba: V HiPP BabyClub se lahko prijavijo nosečke in starši, ki imajo majhne otroke. Paketke podarjamo novorojenčkom in malčkom. Paketka za nosečke za enkrat še nimamo. Za nosečke smo pripravili novičke o razvoju dojenčka po tednih, ki jih pošiljamo po mejlu.

Ne pozabi: Če si se v HiPP BabyClub prijavila kot nosečka in če otrok še ni rojen, potem ne pozabi tega odkljukati, ko bo rojen in vpisati pravega datuma rojstva. V nasprotnem primeru te v sistemu žal ne bomo zaznali kot prejemnico za paketek. Paketke pošiljamo 1x na mesec, zato le strpno, tudi vaš pride. Občasno se kakšni paketki zaradi napačnih ali spremenjenih naslovov k nam tudi vrnejo. Prosimo vpisujte naslove, kjer vas poštar lahko najde. :-) 
*Vsebina paketkov se lahko spreminja.

HiPP paket za novorojenčka

Slika paketa je simbolna.

Za vas smo pripravili paket za novorojenčka, v katerem najdete brošurico, nalepko Otrok v avtu, vzorček čaja za dojenje in vzorček losjona. Vsebina paketa se lahko spreminja.

Pridruži se HiPP BabyClubu. 

HiPP paket za malčka

Slika paketa je simbolna.

Če je vaš malček starejši kot 4 mesece in mlajši kot eno leto, potem je to pravi paketek zanj. V tem paketu je vzorček mleka HiPP 2 ORGANIC COMBIOTIC® + vzorček žitne kašice + nogavičke + brošurica. 

Pridruži se HiPP BabyClubu