HiPP paket

HiPP vsem novorojenčkom in malčkom, ki se prijavijo v HiPP BabyClub podari paket. Za vas smo pripravili dva paketa; novorojenčkovega (za otroke stare od 0 do 4 mesecec) in malčkovega (za otroke stare od 4 mesece dalje) - 2 različna paketa. V HiPP BabyClubu vas čakajo tudi številne druge ugodnosti, kot so:

  • Novičke za nosečnice in starše
  • Najpogostejša Baby imena
  • Fotonatečaj
  • HiPP pobarvanke
  • Ugodnosti naših spletnih partnerjev (Tanergija®, Mali čudež narave, Minicity)

Prijavi se v HiPP BabyClub

Opomba: V HiPP BabyClub se lahko prijavijo nosečke in starši, ki imajo majhne otroke. Paketke podarjamo novorojenčkom in malčkom. Paketka za nosečke za enkrat še nimamo. Za nosečke smo pripravili novičke o razvoju dojenčka po tednih, ki jih pošiljamo po mejlu.

Ne pozabi: Če si se v HiPP BabyClub prijavila kot nosečka in če otrok še ni rojen, potem ne pozabi tega odkljukati, ko bo rojen in vpisati pravega datuma rojstva. V nasprotnem primeru te v sistemu žal ne bomo zaznali kot prejemnico za paketek. Paketke pošiljamo 2x na mesec, zato le strpno, tudi vaš pride. Občasno se kakšni paketki zaradi napačnih ali spremenjenih naslovov k nam tudi vrnejo. Prosimo vpisujte naslove, kjer vas poštar lahko najde. :-) 
*Vsebina paketkov se lahko spreminja.

HiPP paket za novorojenčka

Slika paketa je simbolna.

Za vas smo pripravili paket za novorojenčka, v katerem najdete brošurico, nalepko Otrok v avtu, vzorček čaja za dojenje in vzorček losjona. Vsebina paketa se lahko spreminja.

Prijavi se za novorojenčkov paket. 

HiPP paket za malčka

Slika paketa je simbolna.

Če je vaš malček starejši kot 4 mesece in mlajši kot eno leto, potem je to pravi paketek zanj. V tem paketu je vzorček mleka HiPP 2 ORGANIC COMBIOTIC® + vzorček žitne kašice + nogavičke + brošurica. 

Prijavi se za malčkov HiPP paket

HiPPiS paket za malčka

Slika paketa je simbolna.

Večji kot je malček, več imamo starši vprašanj povezanih s prehrano. Dokler poteka dojenje, so stvari še enostavne, kaj pa potem ko je treba uvajati gosto hrano? Na ta in številna druga vprašanja imamo odgovore za vas. Od trenutka uvajanja goste hrane vas želimo spremljati tudi s HiPP paketom. V tem paketu lahko najdete tudi HiPPiS sadne žepke ali HiPP sadne ploščice.

Prijavi se za malčkov HiPP paket