Meni

HiPP paket

HiPP vsem novorojenčkom in malčkom, ki se prijavijo v HiPP BabyClub podari paket. Za vas smo pripravili dva paketa; novorojenčkovega (za otroke stare od 0 do 4 mesecec) in malčkovega (za otroke stare od 4 mesece dalje). V HiPP BabyClubu vas čakajo tudi številne druge ugodnosti, kot so:

  • Novičke za nosečnice in starše
  • Najpogostejša baby imena
  • Fotonatečaj
  • HiPP pobarvanke

Prijavi se v HiPP BabyClub

HiPP paket za novorojenčka


Slika paketa je simbolna.

Čestitamo, dobili ste novorojenčka!

Teh prelepih trenutkov se veselimo z vami in vam želimo stati ob strani s koristnimi nasveti in vzorčki. Za vas smo pripravili paket za novorojenčka, v katerem najdete brošurico, nalepko Otrok v avtu in vzorček čaja za dojenje. Vsebina paketa se lahko spreminja.

Prijavi se za novorojenčkov HiPP paket

HiPPiS paket za malčka

Slika paketa je simbolna.

Večji kot je malček, več imamo starši vprašanj povezanih s prehrano. Dokler poteka dojenje, so stvari še enostavne, kaj pa potem ko je treba uvajati gosto hrano? Na ta in številna druga vprašanja imamo odgovore za vas. Od trenutka uvajanja goste hrane vas želimo spremljati tudi s HiPP paketom.

Prijavi se za malčkov HiPP paket

HiPP paket za malčka - mleko

Slika paketa je simbolna.

Od trenutka, ko začnete z gosto hrano, lahko preidete tudi na nadaljevalno mlečno formulo. otrok hitro raste in za rast potrebuje ustrezna hranila. Tudi adaptirana mlečna formula HiPP ORGANIC COMBIOTIC®raste z malčkom in zagotavlja točno tiste snovi in točno v takšnih razmerjih, kot jih vaš malček potrebuje.

Prijavi se za malčkov HiPP paket