Meni

Klavdija Vidic - mamica in HiPP ambasadorka

Sem Klavdija Vidic, mamica prikupni hčerki Glorii. Srednjo šolo sem zaključila kot srednja medicinska sestra, diplomirala pa sem kot Organizatorka socialne mreže.

Izdelke HIPP uporabljam že od Glorijinih prvih mesecev naprej. Sprva sem začela z nakupi HIPP adaptiranega mleka, ker polno dojenje ni bilo mogoče. Nadaljevala sem z nakupi njihovih kašic, ki so mi pomagale pri uvajanju goste hrane ali ko smo bili na poti in Glorii nisem mogla pripraviti obrokov goste hrane.

Moje zaupanje v njihove izdelke, ki se je gradilo že dve leti se je še poglobilo, ko sem obiskala otroški bazar. Na bazarju sem poslušala odlično predavanje o uvajanju goste hrane, ki so ga pripravile HIPP strokovnjakinje. Tam sem izvedela resnično ogromno koristnih informacij glede prehranjevanja naših malčkov ter spoznala še ostale njihove izdelke, ki jih Gloria naravnost obožuje. 

Srčno verjamem v HIPP izdelke in zaupam njihovi kakovosti, zato sem postala HIPP ambasadorka. Preko svojih zapisov predstavljam HiPP izdelke in dogodke, ki so me prepričali in jim neizmerno zaupam.

mamica Klavdija

Vabim te, da prebereš moje zapise o izkušnjah s HiPP otroško hrano:

Zakaj je zima pravi čas za zimske HiPPiS-e?

Otroci pojejo premalo sadja, še posebno pozimi, to je dokazano. Poleti je vse lažje, ker si jabolko lahko preprosto odtrgamo iz drevesa ali pa z malčkom naberemo gozdne jagode, pozimi pa je s pripravo hranljive sadne malice malce več dela, še posebno če si veliko od doma in jo moraš vzeto s sabo.
Preveri kako se s tem ubadamo pri nas...

Uvajanje goste hrane - kako smo začeli...

Pogosto se starši soočamo s težavo, katera živila ponuditi našemu malčku pri uvajanju goste hrane, zato je to večkrat zelo stresno obdobje. In tudi zame je bilo, saj sem bila prvič mamica in na pregovarjanje bližnjih sem uvajanje goste hrane začela prekmalu. Kasneje sem imela zato velike težave...

Preveri, kako je šlo uvajanje goste hrane pri nas...

Uvajanje goste hrane ...nadaljevanje

Veliko koristnih informacij sem dobila na HIPP predavanju o uvajanju goste hrane, ki je bilo v sklopu prireditve Otroški bazar. To predavanje iskreno priporočam vsem nosečnicam in mamicam, saj na njem izveste resnično ogromno koristnih informacij.

Veliko koristnih napotkov za uvajanje goste hrane vam izdam tudi v naslednjih zapisih.

Poleg materinske vloge, katero sicer naravnost obožujem, uživam tudi v vlogi podjetnice. Sem ustanoviteljica spletne strani Izberi modro.

Na tej strani lahko najdete odlične nasvete o nakupih, družini in varčevanju. Na njej najdete tudi preverjene in iskrene zapise o uspešnih in neuspešnih nakupih, zanimive ideje za oddih, kuharske recepte, nasvete o prenovi doma in še mnogo več. Spremljate pa lahko tudi naše družinske dogodivščine.

Ker sem vedno želela pomagati drugim sem se odločila, da bom to najlažje storila s svojimi nasveti v obliki zapisov na spletni strani. Za mojimi nasveti lahko pobrskate tudi na moji Facebook strani Izberi modro, se pridružite moji Facebook skupini Modri nakupi in nasveti ali pa me sledite na mojem Instagram profilu #izberimodro#.