NAGRADNA IGRA - HiPP COMBIOTIC

 

Sodeluj v nagradni igri HiPP COMBIOTIC. Preveri svoje znanje o mlečni formuli in odgovori na nagradna vprašanja zastavljena v tej nagradni igri. S pravilnimi odgovori se poteguj za lepe nagrade.

Zastavili bomo šest nagradnih vprašanj. Odgovarjate lahko le enkrat na eno nagradno vprašanje in lahko odgovorite na vseh šest nagradnih vprašanj. Po najmanj 12 urah od objave vprašanja bomo žrebali med pravilnimi odgovori. Za vsako zastavljeno vprašanje bomo izžrebali enega nagrajenca, ki bo sodeloval z odgovorom pod objavo na Facebook strani in enega nagrajenca, ki bi sodeloval z odgovorom pod objavo na Instagram strani. Na koncu, ko bo znanih 6 nagrajencev, ki so sodelovali na Facebook strani in 6 nagrajencev, ki so sodelovali na Instagram strani, bomo med vsemi dvanajstimi žrebali enega, ki bo prejel HiPP poganjalček. K žrebu za glavno nagrado bomo dodali še enega, ki bo pravilno odgovoril na dodatno nagradno vprašanje.

V nagradni igri lahko sodeluješ pod objavami na Facebooku HiPP - Zadovoljni malčki =) ali na Instagramu #hippslovenija

Nagrade:

1x HiPP poganjalček
4x HiPP slonček
4x HiPP grelna blazinica
4x HiPP nadaljevalna mlečna formula
HiPP 2 ORGANIC COMBIOTIC®, 300g

Nagradna igra bo potekala od 9.9. do 17.9.2020.

Pravilnik nagradne igre najdete TUKAJ.

Mlečna formula HiPP ORGANIC COMBIOTIC® je razvita po najnovejših prehranskih smernicah in s pomočjo zadnjih znanstvenih spoznanj. Za pripravo tega visoko kakovostnega izdelka smo povezali naravo in znanost, tako da smo naravo uporabili za navdih pri sestavi in uporabili le najboljše ekološke surovine, ki smo jih v mlečno formulo pretvorili z najbolj prefinjeno in dovršeno tehnologijo. Od aprila letos dalje je na naših policah na voljo HiPP mlečna formula s prenovljeno recepturo in rahlo osveženo embalažo. Temeljito razlago o novi recepturi smo za vas pripravili na tej povezavi.

Ena od ključnih sprememb v sestavi mlečne formule z novo recepturo je povečana vsebnosti omega-3 maščobnih kislin. Te imajo vlogo pri razvoju vida, možganov in živčevja. Že po naravi so omega-3 maščobne kisline prisotne v materinem mleku, zato jih v naše mlečne formule dodajamo že leta. V mlečne formule HiPP ORGANIC COMBIOTIC® smo dodali tudi naravne mlečno kislinske kulture, ki so bile originalno izolirane iz materinega mleka. V materinem mleku so številne mlečnokislinske kulture, ki se od matere do matere razlikujejo. Mlečnokislinske kulture vplivajo na dojenčkovo prebavo in ustvarjajo zaščitni ščit na stenah črevesja, ki zaščiti otroka pred mnogimi povzročitelji bolezni in tako krepi njegov imunski sistem. V mleku so tudi pomembne prehranske vlaknine, ki jim s kratico rečemo GOS (galakto oligosaharidi in so bili pridobljeni iz laktoze). Te služijo kot hrana mlečnokislinskim kulturam in omogočajo njihov razrast v črevesju. V novi formuli smo še optimizirali vsebnost vitaminov in mineralov, vse z namenom, da bi še v večji meri zadovoljili prehranske potrebe dojenčkov. Po vzoru iz materinega mleka smo prilagodili tudi vsebnost beljakovin, da je ta še bolj usklajena s potrebami dojenčkov. Vse to zato, ker je to prvo mleko, ki ni mamino in ker želimo narediti vse prav.

Dojenčku mleko ponudimo takrat, ko to sam želi in toliko kot ga želi, saj zna lakoto in sitost zelo dobro uravnavati sam. Mlečno formulo vedno pripravimo sveže, s prekuhano vodo, ki jo ohladimo na 40-50⁰C. Prevroča voda bi utegnila uničiti mlečnokislinske mikroorganizme, ki so dodani v mlečno formulo in poškodovati beljakovine. Vedno pripravimo mlečno hrano v popolnoma čisto stekleničko, po navodilih na izdelku in mleka med sabo ne mešamo. Nepravilno pripravljen obrok, nečista steklenička ali shranjevanje že pripravljenega obroka daljši čas, lahko zaradi razvoja mikroorganizmov pomeni tveganje za dojenčkovo zdravje. Pri novi mlečni formuli smo pripravo še malce poenostavili in skrajšali, da boste lahko stekleničko pripravili hitreje. 

Če je kaj od hrane vredno izbrati ekološke kakovosti, potem je to gotovo mlečna formula. Izbrane ekološke surovine bodo zaščitile nežen in občutljiv dojenčkov organizem pred kemičnimi onesnaževali kot so ostanki pesticidov, težke kovine, mikotoksini in še kaj. Če boste izbrali ekološko, potem boste hkrati pomagali tudi pri zaščiti okolja v katerem odraščajo vaši otroci. Z ekološko pridelavo pri HiPPu  skrbimo ne le za vrhunske ekološke surovine, temveč tudi za zaščito biotske raznovrstnosti, zaščito zemlje, podnebja, podtalnice, zaščito izrabe naravnih virov,… 

Pomembna opomba: Materino mleko je najboljša hrana za vašega dojenčka. Preden se odločite za dopolnilno prehrano, se posvetujte z vašim pediatrom.

HiPP Paketek za otroka

Pridruži se HiPP BabyClubu, kjer te čakajo številne ugodnosti. Vsak član prejme HiPP paketek, glede na njegovo starost. Pripravili smo tudi novičke za starše o razvoju otroka, spletni fotonatečaj z nagradami, HiPP pobarvanke, ugodnosti pri naših spletnih partnerjih, najpogostejša imena dojenčkov in še kaj.

Prijavi se v HiPP BabyClub.