Nagradna igra - pišemo porodno zgodbo

 

Tokrat ste dale svoji kreativnosti prosto pot tako, da ste le s pomočjo emotikonov "napisale" svojo porodno zgodbo. Ena izmed nagrajenk te nagradne igre nam je svojo porodno zgodbo zaupala tudi v podrobnem opisu.

Pa da še "prevedem" zgodbo z emoji.. Prvi del ne bom pisala.... Vemo kaj sem mislila. Ko smo prišli z dopusta še nisem niti razmišljala, da sem že noseča (primla se je v prvo). Ampak mi je bilo vsako jutro slabo in tudi čez dan, pa sem mislila da je viroza.. Seveda se ta "viroza" pol vlekla 9 mesecev.. Zamujat mi je začela menstruacija in luštalo se mi za jest vse kaj ne paše skupaj (olive pa sladoled, kisla repa z govejo juho,..?!) Glede na situacijo sem vseeno naredila test kateri je bil seveda pozitiven. Veselje, strah,.. Vse me zgrablo v tisti sekundi, ko sem vidla 2 črtici.. Minli so meseci in bližala sem se datumu poroda katerega me še danes strah čeprav je že za mano heheheheheheh Začelo se je iz torka na sredo bolečine kot pri menstruaciji, zjutraj v sredo mi se čep odluščil.. Sem misla tak to je to, gremo!

Peljal me je moj ati v bolnico, da me pogledajo.. Rekli so, da nič nisem odprta in da se včasih nekaterim 3 tedne prej odlušči čep.. Tako so me poslali domov.. Mene pa še kar bolelo in iz srede na četrtek že konkretno na vsakih 8-10 minut.. Sem šla nazaj noter spet pogledali in bila sem 1 cm odprta.. Seveda sem pol bila sprejeta.. Z mano pri porodu je bila moja najboljša prjateljica ter partner kateri je bil več zunaj kot noter (pa boljše tak kot da bi mi skup zlezlo) S prijateljico sva prvo hodli po stopnicah, da bi šlo lažje in hitreje pa pol so rekli naj nič več ne jem, ker niso vedli al bo carski al naravni porod.. To ji bil problem.. Problem je bil, ker se vse skup zavleklo in nisem mela moči pa lačna sem bla pa nisem se odpirala bolečine sem mela ful na vsake 2-3 minute celo noč.. In komaj v petek zjutraj so mi dali še umetne da sem se odprla..

Tiana

In ko sta se mi prijateljica in babica na trebuh naslonli pa rekli še samo 1x potisni na koncu sem bla tolko brez moči že da sem dejansko sama sebi rekla: Tak Karmen kolko si živela si živela.. Ampak sem pol zaslišala jok in vse skupaj je bilo dobro na koncu hvala bogu in zakon porodni ekipi v Mariboru. Zdaj pa imamo našo navihano pupo Tiano staro že 8 mesecev in pol in tako živahno kot je bila v trdbuščku.. Vse je super razen to da prehitro mineva.

Karmen K. iz Maribora

HiPP Paketek za otroka

Pridruži se HiPP BabyClubu, kjer te čakajo številne ugodnosti. Vsak član prejme HiPP paketek, glede na njegovo starost. Pripravili smo tudi novičke za starše o razvoju otroka, spletni fotonatečaj z nagradami, HiPP pobarvanke, ugodnosti pri naših spletnih partnerjih, najpogostejša imena dojenčkov in še kaj.

Prijavi se v HiPP BabyClub.