Juhu, HiPPiS poletje je tu!

HiPPiS poletje je tu in končno lahko z malčkom ustvarita tudi kakšno umetnino s pomočjo HiPPiS kalupa. Mi smo jih pripravili nekaj, se spomnite še česa?

HiPPiS kalup za plastelin

Zmešaš dve ali tri barve plastelina, maso nekoliko pregneteš, zvaljaš in sploščiš, ter vstaviš v HiPPiS kalup. Kalup potem obrneš okrog in kot iz modelčka potegneš ven plastelin z odtisom HiPPiS živalice. Poskusite, zabanvno bo!

HiPPiS ropotuljica

Naberi majhne kamenčke, ali pa še bolj majhne školke in polžke, jih vstavi v HiPPiS kalup, zapr s pokrovčkom in že imaš HiPPiS ropotuljico. Kaj še lahko daš v kalup?

HiPPiS ledena kreda

Risanje s kredo po dvorišču je vendar ena izmed najbolj zabavih počitniških vragolij za otroke. Kaj šele, če imaš HiPPiS ledeno kredo!

HiPPiS posodica za elastike

Pleteš zapestnice, imaš zbirko čudovitih barvnih elastik, a jih nimaš kam spraviti? HiPPiS kalup je kot nalašč za to. Naberi nekaj različnih barv elastik, spravi jih v HiPPiS kalup in že jih lahko vzameš s sabo na plažo. Fino, kajne :-)

HiPPiS modelček za pesek

HiPPiS kalup je lahko tudi modelček za pesek oziroma mivko. Mivko naloži v kalup, malo pritisni in HiPPiS potička je tu! Če se zelo potrudiš, se bo lepo oblikovala tudi HiPPiS živalica.