Zbiraj HiPP ORGANIC pečate in prejmi DARILO

 

Prejmete lahko HiPP pobarvanko, HiPP termofor ali HiPP slončka -
odvisno od tega, koliko pečatov zberete.

Kako lahko sodelujem?

1. Na embalažah HiPP izdelkov poiščite Organic/BIO pečate (aktivnost ne velja za začetne formule) s podpisom Clausa Hippa ali Stefana Hippa.

2. Iz embalaž izrežite HiPP ORGANIC/BIO pečate in jih prilepite na letak za zbiranje pečatov. (Nekateri člani HiPP BabyCluba ste ga dobili po pošti.)

Če letaka nimate: 

  • Ga lahko prenesete tu: Letak za zbiranje HiPP pečatov
  • Lahko pečate lepite na bel list papirja ali jih preprosto le vložite v kuverto (ne pozabite pripisati vašega naslova).
  • Nam namesto pečatov lahko pošljete račune za nakup HiPP izdelkov (ne velja za nakupe v trgovinah Müller). Ne pozabite pripisati vašega naslova.

3. Letak napolnjen s pečati (ali le pečate ali račune) nam pošljite na naslov: Atlantic trade d.o.o., Kolinska ulica 1, 1000 Ljubljana, s pripisom: za HiPP

Aktivnost zbiranja pečatov poteka od 1.5. do 31.10.2021.Pravilnik aktivnosti najdete TUKAJ.

Prejmite HiPP darilo po vaši izbiri

Za 20 HiPP ORGANIC pečatov prejmete HiPP POBARVANKO

HiPPiS pobarvanka ima 22 navihanih HiPPis likov, ki jih bodo vaši otroci z veseljem pobarvali! (Začnite z zbiranjem, da dobite HiPPiS pobarvanko. Pridobite vaše darilo ali nadaljujte z zbiranjem za HiPP termofor.)

Za 40 HiPP ORGANIC pečatov prejmete HiPP TERMOFOR.

HiPP termofor je otroška grelna blazinica iz blaga, polnjena s češnjevimi peškami, ki jo preprosto segrejete v pečici, v mikrovalovki ali na radiatorju. (Pridobite vaše darilo ali nadaljujte z zbiranjem za HiPP slončka.)

Za 60 HiPP ORGANIC pečatov prejmete HiPP SLONČKA.

HiPP slonček je plišasta igračka za otroke. Prejmete jo, v kolikor zberete najvišje možno število pečatov. Otroci bodo nad to igračko navdušeni!

HiPP Paketek za otroka

Pridruži se HiPP BabyClubu, kjer te čakajo številne ugodnosti. Vsak član prejme HiPP paketek, glede na njegovo starost. Pripravili smo tudi novičke za starše o razvoju otroka, spletni fotonatečaj z nagradami, HiPP pobarvanke, ugodnosti pri naših spletnih partnerjih, najpogostejša imena dojenčkov in še kaj.

Prijavi se v HiPP BabyClub.