Zbiraj HiPP slončke in sodeluj v žrebu za HiPP poganjalec

Kako lahko sodelujem?

1. Na embalaži HiPP adaptiranega mleka* poiščiti HiPP slončka. 

2. Izreži 3 slončke.

3. Slončke + svoj naslov nam pošlji na naslov: Atlantic trade d.o.o., Kolinska ul. 1, 1000 Ljubljana, s pripisom: za HiPP 

Nagrada

S sodelovanjem v nagradni igri ste lahko izžrebani za najbolj frajerski leseni HiPP poganjalček.

Aktivnost zbiranja pečatov poteka od 26.11. do 27.12.2021.
Pravilnik aktivnosti najdete TUKAJ.

*Aktivnost zaradi večvrednosti dojenja ne velja za začetne mlečne formule.

 

NOVO in le pri HiPP ORGANIC COMBIOTIC® mlečni formuli - z Metafolin®om – naravnim virom folata, ki je navdihnjen iz narave in dojenčku na voljo takoj!

Folna kislina ni pomembna le med nosečnostjo, ampak tudi po rojstvu otroka. Telo jo potrebuje za ključne razvojne korake, zlasti za delitev in rast celic. Podobno kot to velja za folat v materinem mleku, je Metafolin® dojenčku na voljo takoj, pripravljen, da ga uporabi. HiPP  ORGANIC COMBIOTIC® je edina mlečna formula, ki vsebuje to visokokakovostno oblika folata, ki je plod naprednih raziskav materinega mleka. HiPP  ORGANIC COMBIOTIC® je naša najnaprednejša receptura, ki je še en korak bližje zgledu iz narave – materinemu mleku.

Več o novi mlečni formuli.

HiPP Paketek za otroka

Pridruži se HiPP BabyClubu, kjer te čakajo številne ugodnosti. Vsak član prejme HiPP paketek, glede na njegovo starost. Pripravili smo tudi novičke za starše o razvoju otroka, spletni fotonatečaj z nagradami, HiPP pobarvanke, ugodnosti pri naših spletnih partnerjih, najpogostejša imena dojenčkov in še kaj.

Prijavi se v HiPP BabyClub.