Pogosta vprašanja o HiPP BabyClub-u

Od registracije do izbrisa vašega računa – tukaj najdete vsa pogosta vprašanja o HiPP BabyClub-u.

Če imate vprašanje, na katerega na tej strani ne najdete odgovora, nas prosim kontaktirajte preko našega  kontaktnega obrazca.


Kaj narediti, če ne prejmem potrditvene povezave ali le-ta ne dela?

Pridobitev aktivacijske povezave lahko traja nekaj minut. Prosimo ponovno preverite svoj nabiralnih kasneje. Če povezave ne dobite v nekaj minutah, preverite v nabiralniku za nezaželeno pošto ter hkrati preverite, če ni vaš poštni nabinalnih prepoln.

Prosim kopirajte povezavo v naslovno vrstico brskalnika. Če povezava ne deluje, prosim kontaktirajte HiPP-ovo svetovalnico za starše. Z veseljem bomo aktivirali vaš račun.

Kaj pomeni “Ta elektronski naslov je že registriran”?

To pomeni, da ste se s tem elektronskim naslovom že registrirali. Z veseljem vam bomo poslali uporabniško ime in novo geslo s klikom link pozabljeno geslo.

Kaj narediti, če pozabim svoje geslo?

Ali ste pozabili svoje uporabniško ime ali geslo za HiPP BabyClub? Sledite navodilom:

Uporabite funkcijo "pozabljeno geslo" pod to povezavo.Vnesite svoj elektronski naslov, ki ste ga vpisali ob registraciji v HiPP BabyClub. Nato boste prejeli elektronsko pošto s povezavo.

Pomoč prosim, moje geslo ne deluje!

Če imate težave s svojim geslom in vstopom v svoj HiPP BabyClub račun, prosim najprej preverite, če uporabljate pravilno geslo. Če niste prepričani, da uporabljate pravilno geslo, svetujemo da sledite povezavi “pozabljeno geslo”. Tako lahko ustvarite ovo geslo. Če geslo ali uporabniško ime kopirate, preverite, da ne kopirate tudi presledkov!

Kako lahko spremenim elektronski naslov?

Prijavite se prosim v svoj HiPP BabyClub in pojdite v Moj profil.

Ali lahko spremenim uporabniško ime?

Za spremembo uporabniškega imena, nas kontaktirajte preko kontaktnega obrazca.

Jaz ne potrebujem več HiPP BabyClub računa. Kje lahko odjavim svojo registracijo?

Za izbris registracije, nas kontaktirajte preko kontaktnega obrazca.
Zaradi namena varovanja osebnih podatkov bomo potrebovali vase uporabniško ime in geslo.

Kje uredim nastavitve za odjavo prejema pisma za starše?

Prosim prijavite se v svoj HiPP BabyClub profil. Pojdite v Moj profil – Moji otroci in pod “Urejanje otrok” označite odjavo za prejem pisem za staršem.

Kako se odjavim od prejema novic?

Prosim prijavite se v svoj HiPP BabyClub profil. Pojdite v Moj profil in pod “Urejanje profila” označite odjavo za novice.

Kako najdem pisma za starše za najmlajšega otroka?

Prosim prijavite se v svoj HiPP BabyClub profil. Na desni strani boste videli sliko pod katero je gumb “Prosimo izberite otroka”. Enostavno izberite ime otroka za katerega želite prebrati pismo za starše. Stran se bo preklopila samodejno.