Nega in zaščita

Nežna krema za uravnoteženo kožo

Od prvega dne naprej otroci potrebujejo vso našo ljubezen. Pokažite jim, kako zelo jih imate radi, z izbiro izdelkov za nego otroške kože. HiPP Izdelki za nego kože ščitijo otroško kožo pred zunanjimi vplivi in ji pomagajo pri razvoju lastnih obrambnih mehanizmov.

Kdaj in kako pogosto naj uporabim kremo?

Na otrokov obraz in roke lahko kremo na tanko nanesete večkrat dnevno, po kopanju pa s kremo temeljito namažite celo telo. HiPP Losjon z mlekom je enostaven za uporabo, se hitro vpije in občutljivo otroško kožo temeljito navlaži.

Za intenzivnejšo nego kože in za dele telesa, ki so bolj izpostavljeni, kot na primer roke in obraz, je odlična izbira HiPP Negovalna krema. Hitro se vpije in skrbi za ravnovesje kože.

Kdaj potrebuje moj dojenček posebno nego?

Posebno skrb potrebuje koža dojenčkov pozimi, pri hladnejšem zraku, pri suhem ogrevanem zraku in seveda po kopanju. HiPP zimski Balzam je še posebej bogat in ščiti suho kožo pred izsušitvijo. V hladnejši sezoni tudi zanesljivo ščiti normalno kožo pred draženjem, zaradi vremenskih vplivov. Hitro se absorbira in ščiti kožo na naraven način.