Meni

Splošni pogoji uporabe za naše spletne storitve

Dragi obiskovalec naše spletne strani,

na tej strani boste našli pogoje uporabe funkcionalnosti naše spletne strani. Veseli bomo, če se boste povezali in ostali v stiku z nami. Prosimo, da pri uporabi naše ponudbe, upoštevate naslednja pravila. Če bi se radi seznanili o varnem ravnanju z vašimi osebnimi podatki, lahko tukaj preberete Izjavo o varstvu osebnih podatkov. 

1. Splošni pogoji

Naslednji pogoji uporabe veljajo po vsem svetu za naročanje na novičke, HiPP Babyclub, nagradne igre, za vse obrazce za stik z nami in za spletno trgovino na spletnem naslovu www.hipp.de. Te pogoje uporabe lahko upravljavec iz skupine podjetja HiPP kadarkoli spremeni. Uporabniki so na spletni strani obveščeni o trenutni različici splošnih pogojev uporabe in imajo pravico do ugovora v roku dveh tednov po obvestilu o spremembah v BabyClub-u. V primeru ugovora bodo avtomatično izbrisani vsi osebni podatki uporabnika in vsi dostopi do podatkov, ki pripadajo temu uporabniku. Upravljavec bo v primeru sprememb splošnih pogojev uporabe uporabnike obvestil o možnosti ugovora in o dvotedenskem roku za ugovor. Uporabnik s tem ne pridobil nobenih dodatnih pravic ali pravice zahtevati povrnitev katerekoli škode. Ob registraciji in pri vsaki nadaljnji uporabi uporabnik v celoti sprejme trenutno različico teh splošnih pogojev uporabe.

2. Posebna pravila za nagradne igre

Sodelovanje v različnih tekmovanjih je mogoče le za odrasle uporabnike. Upravljavec ni obvezan organizirati nagradnih iger ali izplačevanja denarja namesto nagrade, razen če je navedeno drugače. Zaposlenim v podjetju HiPP in njihovim sorodnikom ni dovoljeno sodelovati v nagradni igri. Če se nagradno igro izvaja z zunanjim izvajalcem, potem so tudi zaposleni pri izvajalcu in njihovi sorodniki izključeni iz sodelovanja v nagradni igri. Pridobljeni podatki ne bodo prodani ali posojeni tretjim osebam ali uporabljeni za druge namene, kot je navedeno v posameznem primeru.

SPLOSNI POGOJI SODELOVANJA IN PRAVILA ZA FACEBOOK NAGRADNE IGRE