Skip to main content

Pravila za sodelovanje pri nagradnih igrah na Facebooku

V nagradnih igrah na Facebooku lahko sodelujete s komentiranjem ali deljenjem nagradne objave. Vsak uporabnik lahko sodeluje le enkrat. Nagrajenci bodo izmed vseh sodelujočih izbrani naključno. Nagrajenci bodo obveščeni z obvestilom na časovnici in/ali v privatnem sporočilu.

Informacije o nagradah in rokih za sodelovanje lahko najdete v relevantni nagradni objavi.

Potem ko bo zmagovalec obveščen o nagradi, ga bomo prosili, da HiPPu zaupa poštni naslov. Te podatke potrebujemo izključno za obdelovanje nagradne igre. Če zmagovalca ni možno kontaktirati ali se na sporočilo HiPPa o prejemu nagrade ne odzove v roku treh dni, izgubi pravico do nagrade.

Sodelujoči morajo biti stari najmanj 18 let. Nagrade se podeljujejo le v državi Sloveniji. Zaposleni pri HiPPu, njihovi sorodniki in zaposleni v sodelujočih agencijah so iz nagradnih iger izvzeti.

Vključevanje podatkov v avtomatsko obdelavo in/ali obdelavo tretjih oseb (na primer agencij) je prepovedano.

Ta nagradna igra ni na noben način povezana s podjetjem Facebook. Podjetje Facebook ne izvaja, ne prireja in ni pokrovitelj te nagradne igre. Vsi podatki in informacije bodo posredovani Organizatorju (HiPPu), nikoli Facebooku. HiPP si pridržuje pravico, da kadar koli prekine ali prekine aktivnost brez predhodnega obvestila in brez razloga. Nagrad ni mogoče unovčiti za denar. Odločitev odgovornih je dokončna.