Nadzor kakovosti

Čeprav predelujemo le izbrane sestavine, morajo te za dosego vrhunske kakovost iti po nadzorovani poti in skozi strikten sistem nadzorovanja kakovosti …

Več kot 260 kontrol

Najboljši način za zagotovitev optimalne kakovosti je vzdrževanje tesne mreže pregledov

Vsebina vsakega kozarčka mora skozi sistem kakovosti z več kot 260-imi kontrolami, ki zajemajo vse od testiranja zemlje, do analiziranja surovin in testov končnega izdelka. Takoj po dostavi surovin jih naši zaposleni testirajo. V kolikor surovine niso brezhibne, jih zavrnejo.

HiPP-ov laboratorij – najboljši v Evropi

Nivo občutljivosti instrumentov v laboratoriju je osupljiv: lahko zaznamo eno samcato zrnce soli v 25 metrskem olimpijskem bazenu.

Za zagotavljanje kakovosti surovin, sestavin in izdelkov HiPP uporablja najsodobnejše analitske metode. HiPP-ov lasten akreditirani laboratorij je eden najboljših v Evropi in lahko analizira več kot 1.200 parametrov. Vsi ti ukrepi nam pomagajo zagotavljati neprimerljivo dobro kakovost naših izdelkov. Strog nadzor kakovosti in brezhibna sledljivost vseh uporabljenih sestavin so nepogrešljivi elementi HiPP-ove filozofije kakovosti.

Tudi to bi vas utegnilo zanimati:

Intervju o Bio-pečatu

Kaj pomeni Bio? Odgovarja Prof. Dr. Claus Hipp.

Ekološka pridelava zelenjave

Preberite, kako pridelamo ekološko zelenjavo.