Kakšna je razlika med mlekom HiPP ORGANIC COMBIOTIC in HiPP 1 BIO COMBIOTIC?

V Sloveniji nudimo dve različni jezikovni različici mleka in dva različna koncepta glede na vsebnost škroba. Mleko HiPP ORGANIC COMBIOTIC® je pakirano v embalažo z angleško jezikovno verzijo, mleko HiPP BIO COMBIOTIK® pa je pakirano v embalažo z nemško jezikovno verzijo. HiPP 1 ORGANIC COMBIOTIC® mleko vsebuje le laktozo, kot vir ogljikovih hidratov, mleko HiPP 1 BIO COMBIOTIK® pa vsebuje tudi škrob. Za to razlikovanje smo se odločili zaradi mnenja naših pediatrov, ki škrob v mlečnih formulah odsvetujejo, zato na našem tržišču nudimo obe različici. V Nemčiji, pa so pediatri do škroba bolj tolerantni. Škrob se ne nahaja v materinem mleku.

Receptura mleka HiPP 1 ORGANIC COMBIOTIC®, ki ga najdete v dm-ovih trgovinah ustreza recepturi nemške različice HiPP Pre BIO COMBIOTIK®, ki je v Müller trgovinah na voljo dodatno poleg mleka HiPP 1 BIO COMBIOTIK®. Obe mlečni formuli sta primerni za dojenčke od rojstva dalje in ne vsebujeta škroba. 

Kot proizvajalec otroške hrane se zavedamo, da imamo do dojenčkov posebno veliko odgovornost. Zato delamo vse kar je mogoče, da vam zagotovimo le varne in visoko kakovostne izdelke. Še posebno naše mlečne formule so pod drobnogledom strogih varnostnih kontrol. Lahko ste pomirjeni, da imamo za vso HiPP otroško hrano izjemno visoke standarde, ne glede na to v kakšni jezikovni verziji ali na katerem koncu sveta se prodajajo.

Imate dodatna vprašanja?

Obrnite se na našo brezplačno telefonsko svetovalnico za starše: 080 2221

Ali nam pišite tukaj...