Praktični nasveti o mleku

Starši novorojenčkov imajo navadno v prvih mesecih po rojstvu dojenčka veliko vprašanj. HiPP bi vam rad pomagal skozi to obdobje z odgovori in nasveti o hranjenju po steklenički.

Kaj pravzaprav je Metafolin® in kako bo koristil mojemu otroku?

Folno kislino verjetno poznate še iz obdobja, ko ste bili noseči, saj igra ta vitamin B pomembno vlogo pri razvoju otroka skozi celotno nosečnost.

Vitamin D

Pomen vitamina D za naše zdravje prihaja čedalje bolj v ospredje, še posebno ko govorimo o otrocih. Članek o vitaminu D je za nas zapisal doc. dr. Evgen Benedik, univ. dipl. inž. živ. tehnol., klinični dietetik.

Kaj storiti z vsemi mericami za mleko?

Naše merice oziroma žličke za mleko v prahu so idealne za marsikaj. Naj vas naše ideje za uporabo navdihnejo za ustvarjanje.

7-krat več vitamina D

Ste vedeli, da vaš otrok potrebuje 7-krat več vitamina D in 3-krat več kalcija kot vi? Preverite, kaj pravijo strokovnjaki in kako lahko vaš otrok oboje pridobi v zadostnih količinah.

Priprava stekleničke

Naš video je najboljši prikaz kako po korakih pripraviti stekleničko za vašega dojenčka.

Priprava stekleničke za na pot

Na naši podstrani o »pripravi hrane za na pot« boste izvedeli, kako pripraviti stekleničko na dneve, ko ste z vašim dojenčkom zunaj in naokoli.

Kviz o pripravi stekleničke

Prevrite svoje znanje o pripravi stekleničke. Celo strokovnjaki bodo presenečeni nad nekaterimi odgovori!

Dojenčkova duda

Za mnoge dojenčke je duda zvesta spremljevalka v prvih letih. Izvedite več o prednostih in slabostih uporabe dude in kako to navado kasneje prekiniti.

Dojenčkova govorica telesa

Velike okrogle oči, sesanje prstov, pojokavanje, brcanje… kaj vam vaš mali zalogajček sreče želi povedati s svojo govorico telesa?

Dojenčkov smeh

Je še kaj bolj čudovitega kot dojenčkov smeh? Preberite kako se bo dojenčkov smeh spreminjal v prvih mesecih njihovega življenja in zakaj se mu starši preprosto ne moremo upreti!

Čas za crkljanje

Zakaj je fizičen kontakt tako pomemben za dojenčkov razvoj? Preberite več o pomembnosti crkljanja.