Skip to main content

HiPP Junior COMBIOTIK®

 

Mini igra

Otroci potrebujejo 7x več vitamina D!

Leseni vlakec napolnite s sličicami, ki prispevajo največ vitamina D.

Začni igro

7 Receptov
Malo truda, veliko možnosti

Nasveti o otroškem mleku in o prehrani za otroke

Zakaj vaš otrok potrebuje 7-krat več vitamina D?

Zakaj vaš otrok potrebuje 7-krat več vitamina D?

Izvedi več o vitaminu D in njegovem vplivu na imunski sistem in razvoj kosti.

Več

7 dejstev o zdravem razvoju in močnih kosteh

7 dejstev o zdravem razvoju in močnih kosteh

Ali ste vedeli, da bo vaš otrok na svoj tretji rojstni dan dvakrat večji, kot takrat, ko se je rodil? Okrepite razvoj kosti!

Več

Pridobivajte vitamin D 7 dni na teden

Pridobivajte vitamin D 7 dni na teden

To ni tako preprosto kot se sliši. Preveri kaj pomaga močnemu razvoju kosti in katera hrana vsebuje največ vitamina D.

Več

Prava preskrba s hranili za malčka

Prava preskrba s hranili za malčka

Otroci med odraščanjem potrebujejo z-krat več vitamina D kot odrasli. Pridobi si znanje o pravi preskrbi s hranili s pomočjo otroškega mleka HiPP JUNIOR COMBIOTIC®.

Več

Izjave bloggerjev

Klavdija Vidic - HiPP ambasadorka o HiPP mleku

„Mleko HiPP Combiotic 1 sva uporabljala že pri prvi hčerki od rojstva dalje in z njim sva bila zelo zadovoljna tako, da sva kasneje nadaljevala tudi z mlekom HiPP Combiotic 2 ob uvajanju goste hrane do dopolnjenega enega leta starosti. Poleg adaptiranega mleka sem si tudi črpala mleko prvih sedem mesecev in ji ga dodajala. Pri mleku HiPP Combiotic mi je še posebej všeč, da ima že dodane probiotike in zato Gloria ni imela težav z odvajanjem poleg tega, ji v tem času ni bilo treba dodatno dodajati probiotikov, saj jih je v mleku dovolj.

Ko sta se rodili dvojčici sva sprva uporabljala mleko za nedonošenčke, nato sva pri dopolnjenih štirih kilogramih telesne teže prešla na mleko HiPP Combiotic 1, s katerim sta bili poleg dojenja zelo zadovoljni. Pri šestih mesecih oziroma ob uvajanju goste hrane sva mleko zamenjala za HiPP Combiotic 2 poleg dojenja. Tokrat sva se odločila, da bova tudi po dopolnjenem enem letu starosti dodajala mleko HiPP Combiotic Junior, saj vsebuje kalcij za močne kosti in vitamin D, ki je še posebej pomemben v zimskem času. Poleg tega ima Sofija zelo rada HiPP mleko in ga bom zato uporabljala predvsem v večernih urah za spanje, saj se žal ne doji več in je poleg goste hrane le na adaptiranem mleku. Lucija se še vedno doji, vendar ji tudi občasno ponudim HiPP Combiotic Junior mleko, ko imam nujne obveznosti in je ne morem podojiti. Zato mi je tudi všeč HiPP Combiotic mleko, ker ne povzroča sesalne zmede, saj je podobnega okusa kot materino mleko.“

Klavdija - Izberi modro


HiPP Junior COMBIOTIK®

 

Več o vitaminu D

Doc. dr. Evgen Benedik, klinični dietetik piše o pomembnosti vitamina D in njegovih funkcijah, o pomanjkanju in o virih. Vitamin D je v zadnjem desetletju ena izmed najbolj vročih tem, tako v raziskovalnem in kliničnem okolju, kot tudi v našem vsakdanjem življenju.

Naprej na članek

Tudi to bi vas utegnilo zanimati: