Kakšne so razlike med mlečnima linijama HiPP ORGANIC in HiPP COMBIOTIC®?

Po rojstvu je ena izmed najbolj aktualnih tem dojenje, oziroma hranjenju otroka. Dojenje je najbolj primerna hrana za novorojenčka. V kolikor dojenje ne steče, to ni mogoče ali pa se je že izteklo, ponudimo dojenčku kakovostno mlečno formulo, ki je najbolj podobna zlatemu standardu, torej materinemu mleku.

Pri proizvodnji mlečnih formul stremimo k najboljši kakovosti in varnosti tako surovin kot končnih izdelkov, zato naše mlečne formule v fazi testiranja preidejo več kot 700 kontrol preden pridejo na police.

HiPP ima v svojem asortimaju dve liniji mlečnih formul, HiPP ORGANIC in HiPP COMBIOTIC®. Obe liniji mlečnih formul temeljita na ekološki pridelavi. Vsebujeta osnovna hranila, kot so beljakovine, maščobe in ogljikovi hidrati, vitamini in minerali v takšnih razmerjih, ki popolnoma zadovoljijo dojenčkove prehranske potrebe. Tako kot materino mleko, tudi mlečni linij HiPP ORGANIC in HiPP COMBIOTIC® vsebujeta le laktozo, sta brez škroba in brez glutena.

Kako izbrati pravo mlečno formulo?
Kakšne so razlike med mlečnima linijama HiPP ORGANIC in HiPP COMBIOTIC®?

HiPP ORGANIC

Poleg osnovnih ekoloških hranil vsebuje mlečna formula HiPP ORGANIC tudi maščobne kisline LCP, kamor spadata znani omega-3 in omega-6 maščobna kislina. LCP maščobne kisline so pomembne za razvoj možgan in živčnih celic. Mlečno formulo HiPP ORGANIC svetujemo kot dodatek, ko je otrok večinoma dojen in nima nobenih težav s prebavo. HiPP Organic lahko ponudite tudi takrat, kadar se je dojenje že izteklo, otrok pa še ne uživa polno kravjega mleka.

Več...

HiPP COMBIOTIC®

Poleg osnovnih ekoloških hranil vsebuje mlečna formula HiPP COMBIOTIC® tudi maščobne kisline LCP, kamor spadata omega-3 in omega-6 maščobna kislina. LCP maščobne kisline so pomembne za razvoj možgan in živčnih celic.  Mlečna formula HiPP Combiotic® vsebuje tudi prebiotične kulture - GOS (galaktooligosaharide) pridobljene iz laktoze. Ti so najbolj podobni oligosaharidom iz materinega mleka in predstavljajo hrano za probiotike. Pomembna in edinstvena sestavina mlečne formule HiPP Combiotic® je naravna probiotična kultura L.fermentum. Probiotik L.fermentum je pridobljen iz materinega mleka in je ena prvih kultur, ki poseljujejo prebavni sistem novorojenčka. Zaradi te edinstvene kombinacije sestavin, mlečno formulo HiPP COMBIOTIC® svetujemo otrokom, ki so bili rojeni s carskim rezom in niso dojeni ali so dojeni le delno. HiPP COMBIOTIC® svetujemo tudi otrokom, ki niso ali so le delno dojeni vendar imajo težave s prebavo kot npr. zaprtje, driska, krči, črvičenje,…

Več...

Razlike med mlečnima linijama HiPP Organic in HiPP Combiotic®:

HiPP ORGANIC HiPP COMBIOTIC®
Beljakovine Beljakovine
Maščobe Maščobe
Ogljikovi hidrati (samo laktoza) Ogljikovi hidrati (samo laktoza)
LCP maščobne kisline (Omega 3 & 6) LCP maščobne kisline (Omega 3 & 6)
  Prebiotiki (GOS)
  Probiotik (L.fermentum)