Poročila o trajnostnem razvoju

V HiPP-u je trajnostnost tradicija.

Naše podjetje se tem področjem aktivno ukvarja že več kot 50 let. Tako je HiPP kot najbolj trajnostno podjetje v Nemčiji zasedel prvo mesto v reprezentativnih anketah, ki so bile izvedene v letih 2011 in 2012. Zaupanje, ki so nam ga izkazali potrošniki, nam daje zagon, da nadaljujemo po izbrani poti, iščemo nove možnosti in vztrajamo pri inovacijah. Trajnostna, okolju prijazna proizvodnja visoko kakovostne hrane je rdeča nit naše strategije trajnostnosti.

Naša merila, smernice in zaveze temeljijo na mednarodnem standardu GRI (Global Reporting Initiative). Vse, kar počnemo, mora biti merljivo, transparentno in verodostojno. Na ta način bo naš prispevek k dodani vrednosti še trajnostnejši – za dobro naših kupcev, zaposlenih, partnerjev in okolja. Od leta 1995 naprej HiPP redno objavlja poročila o rezultatih okoljskega upravljanja in upravljanja trajnostnega razvoja, ter s tem povezanih ambicioznih ciljev za prihodnost.

HiPP-ova Okoljska deklaracija 2009

HiPP-ova Okoljska deklaracija 2009 je v kategoriji »najboljša okoljska deklaracija« prejela nagrado Inštituta za ekološke raziskave gospodarstva in podjetniške iniciative Future.

Prenesi PDF datoteko