Skip to main content

HiPP ORGANIC COMBIOTIC® - naša najnaprednejša mlečna formula, ki vsebuje Metafolin®

Slovenske mamice so testirale HiPP mlečno formulo z Metafolin®om

98,75%* staršev, ki so testirali novo mlečno formulo HiPP ORGANIC COMBIOTIC® z Metafolin®om, bi jo priporočilo dalje drugim staršem.

Starši so poročali, da je bil 70 dojenčkom okus testirane mlečne formule zelo všeč ali precej všeč. 72 dojenčkov je mlečno formulo prenašalo zelo dobro ali precej dobro. Med njimi ni bilo nobenega, ki je nikakor nebi prenašal. Ko smo povprašali na kakšen način dojenček bolje prenaša formulo HiPP 2 ORGANIC COMBIOTIC® z Metafolin®om, je 12 staršev odgovorilo, da je za dlje časa sit, 6 staršev, da ni več zaprt, 3 starši, da nima več vetrov, 2 starša, da nima več bolečin v trebuščku, ostali so poročali, da je njihov dojenček dobro prenašal tudi drugo mlečno formulo. Kar 79 staršev (od 80-tih) bi jo priporočilo dalje in 78 staršev bi to formulo kupilo tudi v bodoče.

 *Mlečno formulo HiPP ORGANIC COMBIOTIC® z Metafolin®om je testiralo 80 staršev.

Pomen folne kisline v nosečnosti

Pogovor z ginekologinjo Polono Podnar

HiPP 2 ORGANIC COMBIOTIC® nadaljevalno mleko 800g

  • NOVA RECEPTURA z Metafolin®om
  • Metafolin® je vir folata, ki ima vlogo pri nastajanju krvi, delitvi celic in nastajanju novih celic.
  • Vsebuje naravne mlečno kislinske kulture (L. fermentum), originalno izolirane iz materinega mleka.
  • Vsebuje pomembne prehranske vlaknine. (GOS - galakto oligosaharidi pridobljeni iz laktoze).
  • Vsebuje Omega-3 (DHA,ALA): ALA - za razvoj možganov in živčnih celic. DHA - za razvoj vida. Koristni učinek se doseže z dnevnim vnosom 100 mg DHA.
  • Vitamin C in D: prispevata k delovanju imunskega sistema. Železo: ima vlogo pri kognitivnih funkcijah.

 Nakup mleka

Kaj pravzaprav je Metafolin® in zakaj ga moj otrok potrebuje?

Metafolin® je naravni vir folata, ki se nahaja v materinem mleku in od sedaj tudi v HiPP mlečni formuli. Dojenčkovo telo ga potrebuje za ključne razvojne korake, kar pomeni, da je bistven element zdrave rasti otroka. Več folatov potrebuje tudi mamica, ki je pravkar rodila in ki doji svojega otroka.

Več informacij

Pomen folne kisline za dojenčka

Pogovor s pediatrinjo Heleno Mole

HiPP BabyClub

Pridruži se HiPP BabyClubu, kjer te čakajo številne ugodnosti. Vsak član prejme HiPP paketek, glede na njegovo starost. Pripravili smo tudi novičke za starše o razvoju otroka, spletni fotonatečaj z nagradami, HiPP pobarvanke, ugodnosti pri naših spletnih partnerjih, najpogostejša imena dojenčkov in še kaj.

Prijavi se brezplačno

Kaj o mleku pravijo HiPP ambasadorji

Sara Rutar - mamica in masterchefinja Slovenije > video

Dojenje nama ni steklo…

Sem si želela da bi? Seveda …

Sem dala vse od sebe? Seveda sem …

Moja zgodba:

Prvi razlog, da nama dojenje ni takoj steklo je sigurno tudi nenapovedan carski rez. V porodnišnici nisem imela zadosti supporta in pomoči pri dojenju in že prvi dan so mi dali nastavke za dojenje. Teža je Gabrielu padala in smo z AM začeli že v porodnišnici. Res sem bila na tleh in vsa obupana, ker sem se počutila premagano. Doma nama je dojenje steklo, oziroma vsaj kazalo je tako … Po 6 tednih sem uspela dojit tudi brez nastavkov. Je pa Gabriel ves čas dobil dodatek , ker enostavno ga moje mleko ni nasitilo. Dojenje je za naju oba postalo iz dneva v dan bolj stresno in naporno, zato sem se odločila, da neham matrat sebe in njega. Trenutno načrpam mleko za vsaj nekaj obrokov ostalo pa dodajava AM. Priznam prvo sem imela predsodek o vseh AM , ampak zaradi najine situacije sem bila primorana ,dodajati od začetka. Ko sem bolj podrobno preštudirala zadeve in se pogovorila z mamicami s posebno zgodbo, sem ugotovila, da so vsi predsodki odveč. Med vsemi probanimi AM na tržišču , je Gabrielu najbolj odgovarjal prav HiPP. Pri HIPP se takoj začuti , da je zgodba drugačna. Da želijo ponudit našim malčkom res samo najboljše . Razlog za vrhunske izdelke je tudi vrhunska sestava. Kar se pa na počutju malčkov takoj pozna. Od urejene prebave, ni polivanja, napihnjenosti in ni krčkov. Vsaj pri nas je tako.

*Metafolin® je registrirana blagovna znamka podjetja Merck KGaA, Darmstadt, Nemčija.