HiPP ekološka kakovost

Ekološko – najboljše za vašega dojenčka

Dojenčki potrebujejo zdravo hrano, ki je prijetnega okusa, hkrati pa ne vsebuje neželenih sestavin. Starši vedo, da se pri izbiri lahko zanesejo na HiPP-ovo paleto izdelkov, ki je razvita v skladu z najboljšimi načeli prehranske znanosti. Obroki so popolnoma primerni za dojenčkovo starost in so podvrženi najstrožjim kontrolam ekološke kakovosti.

Zato HiPP toliko pozornosti namenja surovinam in sestavinam, ki jih uporabljamo za naše izdelke: zemlja je skrbno izbrana, semena niso obdelana, sadje in zelenjava zorita v miru in razvijata svoj naravni okus. S prav tako skrbjo je vzrejeno tudi meso za HiPP obroke.

260 kontrol

Še strožji, še bolj natančen, še bolj zanesljiv: starši lahko HiPP ekološkemu pečatu popolnoma zaupate. Vsebina vsakega kozarčka gre skozi več kot 260 kontrol (tudi tistih, ki jih naredijo neodvisne kontrolne institucije), da za vas lahko jamčimo to stopnjo varnosti. Tako HiPP presega celo mednarodne zakonske zahteve za ekološko pridelavo. To zajema vse od žit do graha in od mleka do jabolk. HiPP-ovi strokovnjaki tesno sodelujejo s kmeti, od samega začetka, kot je izbor zemlje in semen, pa tudi med rastjo in pobiranjem. Vse tako, do tovarne: šele, ko laboratorijski testi pokažejo, da so pridelki brezhibni, se jih uporabi za predelavo. Rezultat vseh teh prizadevanj je ekološka otroška hrana najvišje kakovosti, ki je skrbno testirana na vsa onesnaževala: »Za to jamčim s svojim imenom«, vam Claus Hipp zagotavlja s podpisom na pečatu – naše strogo testiranje omogoča, da lahko starši tej obljubi brezpogojno zaupate.