HiPP BabyClub paket

HiPP vsem dojenčkom, ki se prijavijo v HiPP BabyClub podari paket. Za paket se ni potrebno dodatno prijavljati, zadošča registracija v HiPP BabyClub. (*Pa ne pozabite potrditi, da je vaš otrok rojen, ko se rodi, da bo res prejel svoj paket). V HiPP BabyClubu vas poleg paketa čakajo tudi številne druge ugodnosti, kot so:

  • Novičke za nosečnice in starše
  • Najpogostejša Baby imena
  • Fotonatečaj
  • HiPP pobarvanke
  • Ugodnosti naših spletnih partnerjev (Tanergija®, Mali čudež narave, Minicity)

Prijavi se v HiPP BabyClub

Opomba: V HiPP BabyClub se lahko prijavijo nosečke in starši, ki imajo majhne otroke. Paketke podarjamo novorojenčkom in malčkom. Paketka za nosečke za enkrat še nimamo. Za nosečke smo pripravili novičke o razvoju dojenčka po tednih, ki jih pošiljamo po mejlu.

Ne pozabi: Če si se v HiPP BabyClub prijavila kot nosečka in če otrok še ni rojen, potem ne pozabi tega odkljukati, ko bo rojen in vpisati pravega datuma rojstva. V nasprotnem primeru te v sistemu žal ne bomo zaznali kot prejemnico za paketek. Paketke pošiljamo 1x na mesec, zato le strpno, tudi vaš pride. Občasno se kakšni paketki zaradi napačnih ali spremenjenih naslovov k nam tudi vrnejo. Prosimo vpisujte naslove, kjer vas poštar lahko najde. :-) 

*Vsebina paketkov se spreminja.

Klikni na sličico in se nam pridruži tudi ti.