HiPP v sodelovanju z Ringarajo podarja pakete

Si pred kratkim izvedela za nosečnost?
Imate doma novorojenčka?
Boste pravkar pihali prvo svečko na torti?

Zgoraj našteti trenutki so prave prelomnice v življenju, ki se jih kot največji proizvajalec ekološke otroške hrane na svetu veselimo z vami. Za vas smo pripravili posebne paketke, namenjene za vsako prelomnico posebej.

Paketke že leta pripravljamo skupaj z največjim družinskim portalom Ringaraja.net. Za paketke kliknite na spodnje linke ob slikicah.

HiPP paket za novorojenčka

Ste le dočakali novorojenčka? Iskrene čestitke ob rojstvu želimo celi družini.

Da vam bo že takoj na začetku vsaj malce lažje, smo za vas pripravili paketek v katerem lahko najdete HiPP Bio komarčkov čaj, ki pomirja in je brez dodanega sladkorja. V paketek smo dali tudi HiPP Prvo bučko. Saj vemo, da je še ne rabite takoj, ampak čas gre tako hitro in vi hočete biti pripravljeni na prve žličke, kajne? Podarimo vam tudi HiPP losjon za nego otroške in vaše kože.

Prijavi se za paket...

HiPP paket za enoletnika

Kako čas beži, kajne? Še nedolgo nazaj ste ga komaj dobili v naročje, zdaj pa že skoraj teče naokoli. Čestitamo za prvi malčkov rojstni dan!

Zanj smo pripravili HiPPiS sadni žepek, ki ga lahko preskusi čisto sam. Verjamemo, da bo to zanj dobra malica na zabaven način. V paket smo dodali tudi HiPP Bio Gotovo žitno kašico z okusom Banana-kakav. kašica je brez dodanih sladkorjev in ne vsebuje mleka. Pripravite jo lahko povsem po svoje; le z vodo, z adaptiranim ali materinim mlekom ali s sadno kašico.

Prijavi se za paket...