HiPP v sodelovanju z Ringarajo podarja pakete

Si pred kratkim izvedela za nosečnost?
Imate doma novorojenčka?
Boste pravkar pihali prvo svečko na torti?

Zgoraj našteti trenutki so prave prelomnice v življenju, ki se jih kot največji proizvajalec ekološke otroške hrane na svetu veselimo z vami. Za vas smo pripravili posebne paketke, namenjene za vsako prelomnico posebej.

Paketke že leta pripravljamo skupaj z največjim družinskim portalom Ringaraja.net. Za paketke kliknite na spodnje linke ob slikicah.

HiPP paket za novorojenčka

Ste le dočakali novorojenčka? Iskrene čestitke ob rojstvu želimo celi družini.

Da vam bo že takoj na začetku vsaj malce lažje, smo za vas pripravili HiPP paketek v katerem lahko najdete gotovo mlečno kašico za lahko noč. Kašica je primerna kot večerni obrok poleg dojenja. Vsebuje polnovredna žita, ki bodo dojenčka prijetno nasitila in nadaljevalno mleko, zato kašico le v nekaj minutah pripravite le z vodo. Za nego dojenčka vam podarjamo HiPP losjon z mlekom, ki prijetno in nežno neguje dojenčkovo kožo brez snovi, ki bi ji lahko škodovale. V HiPP kozmetike tudi ne boste našli mikroplastike. Paketu smo dodali tudi termofor za dojenčka polnjen s češnjevimi peškami, ki lahko deluje kot hladilna blazinica ali grelni termofor.

Prijavi se za paket...

HiPP paket za enoletnika

Kako čas beži, kajne? Še nedolgo nazaj ste ga komaj dobili v naročje, zdaj pa že skoraj teče naokoli. Čestitamo za prvi malčkov rojstni dan!

Zanj smo pripravili HiPPiS sadni žepek z okusom slive, črnega ribeza in hruške, ki mu ga lahko ponudite za malico ali za vmesni obrok. Če želite, mu ga lahko ponudite kot sadni desert, saj prijetno tekne tudi ohlajen v hladilniku. Za nego dojenčka smo pripravili HiPP otroško kopel, ki je v simpatični embalaži podvodnega konja, kopel pa se obarva zeleno. Malčki so nad to kopeljo navdušeni, poleg tega pa vsebuje snovi na osnovi mandljevega olja, ki bodo kožo vašega malčka izdatno negovale. Tu je še naše praktično darilo; etui za žličke z dvema HiPP žličkama. 

Prijavi se za paket...