Meni

HiPP v sodelovanju z Ringarajo podarja pakete

Si pred kratkim izvedela za nosečnost?
Imate doma novorojenčka?
Boste pravkar pihali prvo svečko na torti?

Zgoraj našteti trenutki so prave prelomnice v življenju, ki se jih kot največji proizvajalec ekološke otroške hrane na svetu veselimo z vami. Za vas smo pripravili posebne paketke, namenjene za vsako prelomnico posebej.

Paketke že leta pripravljamo skupaj z največjim družinskim portalom Ringaraja.net. Za paketke kliknite na spodnje linke ob slikicah.

HiPP paket za nosečko

Noseča? Čestitamo!!!

Zate in za tvojega dojenčka smo pripravili HiPP Bio čaj za nosečnice. Priporočljivo je, da ga popiješ 3-4 skodelice na dan.
Lačna nosečka ni ravno razpoložena kajne? Zato ti podarjamo tudi HiPPiS sadni žepek, ki je ravno pravšnji za hitro malico, da boš lažje zdržala do kosila :-). Prav vama, smo namenili tudi HiPP termofor narejen iz češnjevih pešk, ki ga bosta lahko uporabljala oba.

Prijavi se za paket...

HiPP paket za novorojenčka

Ste le dočakali novorojenčka? Iskrene čestitke ob rojstvu želimo celi družini.

Da vam bo že takoj na začetku vsaj malce lažje, smo za vas pripravili paketek v katerem lahko najdete HiPP Bio komarčkov čaj, ki pomirja in je brez dodanega sladkorja. V paketek smo dali tudi HiPP Prvo bučko. Saj vemo, da je še ne rabite takoj, ampak čas gre tako hitro in vi hočete biti pripravljeni na prve žličke, kajne?

Prijavi se za paket...

HiPP paket za enoletnika

Kako čas beži, kajne? Še nedolgo nazaj ste ga komaj dobili v naročje, zdaj pa že skoraj teče naokoli. Čestitamo za prvi malčkov rojstni dan!

Zanj smo pripravili HiPPiS sadni žepek, ki ga lahko preskusi čisto sam. Verjamemo, da bo to zanj dobra malica na zabaven način. V paket smo dodali tudi HiPP Bio meni z ribo, ki je pripravljena brez dodane soli in vsebuje kakovostno morsko ribo, omega-3 maščobne kisline in jod.

Prijavi se za paket...