Klavdija Vidic - mamica in HiPP ambasadorka

Sem Klavdija Vidic, mamica trem prikupnim hčerkam; Glorii in dvojčicama Sofiji in Luciji. Srednjo šolo sem zaključila kot srednja medicinska sestra, diplomirala pa sem kot Organizatorka socialne mreže.

Izdelke HIPP uporabljam že od Glorijinih prvih mesecev naprej. Sprva sem začela z nakupi HIPP adaptiranega mleka, ker polno dojenje ni bilo mogoče. Nadaljevala sem z nakupi njihovih kašic, ki so mi pomagale pri uvajanju goste hrane ali ko smo bili na poti in Glorii nisem mogla pripraviti obrokov goste hrane.

Moje zaupanje v njihove izdelke, ki se je gradilo že dve leti se je še poglobilo, ko sem obiskala otroški bazar. Na bazarju sem poslušala odlično predavanje o uvajanju goste hrane, ki so ga pripravile HIPP strokovnjakinje. Tam sem izvedela resnično ogromno koristnih informacij glede prehranjevanja naših malčkov ter spoznala še ostale njihove izdelke, ki jih Gloria naravnost obožuje. 

Srčno verjamem v HIPP izdelke in zaupam njihovi kakovosti, zato sem postala HIPP ambasadorka. Preko svojih zapisov predstavljam HiPP izdelke in dogodke, ki so me prepričali in jim neizmerno zaupam.

mamica Klavdija

Vabim te, da prebereš moje zapise o izkušnjah s HiPP otroško hrano:

Zakaj je zima pravi čas za zimske HiPPiS-e?

Otroci pojejo premalo sadja, še posebno pozimi, to je dokazano. Poleti je vse lažje, ker si jabolko lahko preprosto odtrgamo iz drevesa ali pa z malčkom naberemo gozdne jagode, pozimi pa je s pripravo hranljive sadne malice malce več dela, še posebno če si veliko od doma in jo moraš vzeto s sabo.
Preveri kako se s tem ubadamo pri nas...

Uvajanje goste hrane - kako smo začeli...

Pogosto se starši soočamo s težavo, katera živila ponuditi našemu malčku pri uvajanju goste hrane, zato je to večkrat zelo stresno obdobje. In tudi zame je bilo, saj sem bila prvič mamica in na pregovarjanje bližnjih sem uvajanje goste hrane začela prekmalu. Kasneje sem imela zato velike težave...

Preveri, kako je šlo uvajanje goste hrane pri nas...

Uvajanje goste hrane ...nadaljevanje

Veliko koristnih informacij sem dobila na HIPP predavanju o uvajanju goste hrane, ki je bilo v sklopu prireditve Otroški bazar. To predavanje iskreno priporočam vsem nosečnicam in mamicam, saj na njem izveste resnično ogromno koristnih informacij.

Veliko koristnih napotkov za uvajanje goste hrane vam izdam tudi v naslednjih zapisih.

Seminar o poporodni depresiji

Podjetje HiPP je v četrtek, 1. marca, organiziralo seminar za strokovno javnost, za patronažne medicinske sestre, na temo Poporodna depresija – Kako jo prepoznati? Tudi sama sem bila na tem seminarju in sem spoznala kako zelo pomembna je ta tema.

Preberi kako je bilo in več o tej temi...

Okrogel trebušček in okrogli trebuščki

V prvi nosečnosti mi žal ni uspelo obiskati nobenega predavanja za bodoče starše zaradi službe. Udeležila sem se lahko le materinske šole. Zato sem se odločila, da se v svoji drugi nosečnosti udeležim različnih srečanj in predavanj za nosečnice, če bom le imela čas. In tako sem se kmalu zatem, ko sem končno ...

Nosečka na predavanju Prehrana prvih 1000 dni

Kot HiPP ambasadorka in hkrati tudi kot nosečnica sem se udeležila predavanja Prehrana prvih 1000 dni. Predavanje je podjetje HiPP prvič pripravilo za vse bodoče starše v Minicity-u.

Preveri kaj vse sem izvedela na predavanju...

Dopust brez TV-ja in WiFi-ja :-)

Že pred meseci sem rezervirala počitnice na morju, zato tokrat resnično nisem bila pozorna na to, ali imajo v hotelu oziroma v sobi televizijo, saj televizije na dopustu praktično nikoli ne gledamo. Preprosto smo nujno potrebovali odklop od vsega in to da smo resnično le en z drugim.

Zelo prav pa nam je prišla HiPP Aplikacija za otroke...

Letos nas gre na Bazar kar 5 naenkrat

Letos se bom že tretje leto udeležila predavanja - Prehrana prvih 1000 dni s HiPP-om, ki bo potekalo na Otroškem bazarju v soboto, 15. septembra, od 10.30 do 11.15 ure na Gospodarskem razstavišču pod okriljem podjetja HiPP. Letos nas pride tja kar 5 na enkrat; jaz v paketu za 3, mož Rajko in hčerka (kmalu sestrica dvema dojenčkoma) Gloria.

Preveri kaj lahko pričajuješ od predavanja...

Z Glorio v Minicity-ju -v mini porodnišnici

Že odkar sem bila v Minicity-u na srečanju Okroglih trebuščkov in na predavanju Prehrana prvih 1000 dni sem razmišljala o tem, da bi enkrat pred rojstvom dvojčkov tja peljala tudi Glorio in Rajka. To željo sem ob koncu meseca julija tudi uresničila, saj smo se skupaj odpravili na izlet v Minicity.

Preveri kako smo se imeli...

Priprave na prihod dvojčkov

V zadnjih tednih nosečnosti sem veliko časa posvetila pripravam na prihod dvojčkov. Pred rojstvom Glorie sem skoraj vse izdelke in opremo kupila novo. Tokrat sem se odločila, da z nakupi ne bom pretiravala. Obenem sem

Beri dalje...

Ko otrok zboli, lahko zelo prav pride kakšen HiPP izdelek

Ko otroci zbolijo, smo starši navadno v veliki stiski, še posebno, če imamo doma novorojenčka. Lahko potrkam na les, da Gloria od rojstva dvojčic ni bila veliko bolna v primerjavi z lanskim letom, čeprav redno hodi v vrtec, kjer je bolezni res veliko. Menim, da je glede na vse bolezni v prvem letu v vrtcu počasi razvila tudi dobro imunsko odpornost,

Kako so nam pomagali HiPP izdelki, ko so punce zbolele...

Potovalni seznam

V zadnjih letih, ko še nisem imela pripravljenega seznama za morje, sva večkrat pozabila doma veliko stvari in potem sva imela na dopustu nepričakovane in nepotrebne stroške. Zato mi je še posebej pomemben potovalni seznam zdaj, ko imam tri otroke in še ...

Naš potovalni seznam...

Poleg materinske vloge, katero sicer naravnost obožujem, uživam tudi v vlogi podjetnice. Sem ustanoviteljica spletne strani Izberi modro.

Na tej strani lahko najdete odlične nasvete o nakupih, družini in varčevanju. Na njej najdete tudi preverjene in iskrene zapise o uspešnih in neuspešnih nakupih, zanimive ideje za oddih, kuharske recepte, nasvete o prenovi doma in še mnogo več. Spremljate pa lahko tudi naše družinske dogodivščine.

Ker sem vedno želela pomagati drugim sem se odločila, da bom to najlažje storila s svojimi nasveti v obliki zapisov na spletni strani. Za mojimi nasveti lahko pobrskate tudi na moji Facebook strani Izberi modro, se pridružite moji Facebook skupini Modri nakupi in nasveti ali pa me sledite na mojem Instagram profilu #izberimodro#.