Zimski HiPPiS-i so zakon!

Le kdo ne obožuje novih HiPPis sadnih žepkov s prikupnimi motivi HiPPiS živalic? ;) Nobena skrivnost ni, da jih obožuje tudi moja hčerka Gloria, večkrat pa si jih za malico z veseljem privoščim tudi jaz.

Preprosto so mi sadni žepki všeč zato, ker so izjemno praktični za na pot in so zelo okusni ter narejeni brez dodatnih sladkorjev iz 100 % sadja.

Mame svojim otrokom seveda vedno želimo ponuditi le najboljše. In ker nimamo vedno časa, da bi vse obroke pripravile doma so nam lahko v veliko pomoč HIPP izdelki za otroke in mamice.

Za nas starše je izjemno pomembno tudi to, da sadni žepki ne vsebujejo glutena ter so brez GSO (gensko spremenjenih organizmov).

Sadni žepki so zato vedno z nami tudi, ko smo na dopustu, saj so zelo priročni tudi kot okusna in zdrava malica za hčerko, ko uživamo na plaži. Malčki so nad njimi vsakič znova navdušeni zaradi različnih sadnih okusov in tudi zaradi prikupnih živalic na HiPPiS-ih, ki imajo svoja imena in svoje vloge pri pripravi le teh. Preveri kako smo HiPPiS-e "uporabljali" poleti :-). Morda dobiš kakšen dober namig za pravo poletno sladkanje...

Mi smo z njimi letos popestrili tudi novoletno smrekico. Vendar so naši ˝posebni okraski˝ zelo hitro izginjali iz smrekice, saj je Gloria vsak dan za malico pojedla vsaj dva sadna žepka.

Tudi zamaški od sadnih žepkov so lahko koristni, saj lahko z njimi z malčki lahko ustvarimo različne zanimive igrice. Gloria se pogosto zelo rada igra z njimi - jih obrisuje, zlaga, ali z njimi ustvarja različne motive (hišo, sonce).

Kasneje vse zamaške pospravim v posebno vrečko in jih z Glorio odnesem v vrtec. Saj naša celotna družina zbira zamaške, ki jih nato odnesemo v vrtec, saj jih tam zbirajo za dobrodelne namene in tudi vi ste lahko na tak način dobrodelni.

Omejeno serijo zimskih HiPPsov pa lahko najdete v vseh poslovalnicah DM, kjer jih lahko kupite po trajno nizki ceni.