Spoznajte kdo stoji za zgodbo Cool kids?

Naša zgodba se začne pisati že leta 2018 s prihodom novega družinskega člana Jana. Takrat se nama s hčerko rodi ideja o skupnem projektu. Kar nekaj časa premišljevanja, vendar dokončna odločitev pade, ko se pred dvema letoma znajdem pred karierno prelomnico: iti naprej po znani in varni poti, vendar v tujini, ali ostati doma z družino ter začeti nekaj svojega. Odločim se za družino in za projekt, ki ga s hčerko sanjava že dolgo – otroška butična spletna trgovinica z kakovostnimi oblačilci Cool kids.
Nič. Strahove potisneva na stran in si rečeva: »Hočeva, zmoreva, bova!«

Tanja in Lea. Mama in hči. Idejni in gonilni sili Cool kids. Jaz, Tanja vso svojo poklicno pot v modi in prodaji, hčera Lea s kariero v prodaji in marketingu. Ampak brez fantov pri nas tudi ne gre. Mož neprecenljiva tehnična podpora pri spletni strani, sin računalniška podpora. Pa tudi fizična pomoč, ko prihajajo težki kartoni. In pa vzpodbuda, ko ne gre vse po načrtih in zadanih ciljih.

Vsem članom HiPP BabyCluba podarjajo 20% popust in rokavičke za novorojenčke. Koda za popust je: HIPP20.

Prodružite se veliki HiPP BabyClub družini.

V letu 2020 začneva iskati dobavitelje, testirati oblačilca, se dogovarjati … dogodki se odvijajo neverjetno hitro, postavimo spletno trgovino, nekje vmes se utrne še ime in logotip … in po veliko neprespanih nočeh, trdem delu, vzponih in padcih, se letošnjega januarja najina spletna trgovinica uradno odpre in najin skupni projekt zaživi.

Vse kar je povezano z otroki in dojenčki je najina strast. Zato k temu projektu pristopava z velikim srcem in skušava zagotoviti, da vsak kos oblačila, ki pride iz najine trgovinice, ustreza pričakovanjem staršev, predvsem pa, da spremlja otroka v njegovem pravljičnem svetu otroštva. Prav tako pa delava na tem, da naši izdelki prinesejo veselje in nasmeh na otroška lica.

"Če prideš daleč, je vedno pomembno vedeti, kje si začel in od kod si prišel." (avtor neznan)

Nekaj malega o oblačilih znamke Nitki:

Nitki je poljska blagovna znamka, ki ponuja oblačila in dodatke za otroke stare od 0 do 9 let. Vsi njihovi izdelki so zamišljeni, oblikovani in šivani v majhnem ateljeju, kar jim omogoča, da so dodelani do najmanjših podrobnosti. Uporabljajo le najkakovostnejše poljske tkanine. Odtisi na njih so trajni in imajo vsa ustrezna potrdila. Vsi njihovi materiali so varni za otroke. Kroji za oblačila znamke Nitki so izbrani tako, da je našim najmlajšim prijetno med igro in razvojem.

Nekaj malega o oblačilih znamke PINOKIO:

PINOKIO je naš naslednji poljski proizvajalec oblačil za dojenčke in otroke do 5 let. Več kot 90% oblačil je šivanih na sedežu podjetja, zato lahko natančno spremljajo celoten proizvodni proces. To je proizvajalec izdelkov najvišje kakovosti, saj so leta 2009 od tekstilnega inštituta prejeli certifikat »Varno za otroka*«. Imajo že več kot dvajset let izkušenj, najkakovostnejši bombaž in anatomsko oblikovane izdelke, kar zagotavljata svobodo majhnim uporabnikom. Ti lahko zelo uživajo v njihovi raznoliki barvni paleti izdelkov z veselimi potiski. Kolekcije otroških oblačilc ustvarja ekipa kreativnih ljudi, ki skrbijo za udobje in lep videz otrok. Zanje »vsaka majhna oseba pomeni velik izziv«. 

*Kaj pomeni certifikat »Varno za otroka«? Certifikat prejmejo podjetja, katerih tekstilni izdelki so preizkušeni glede kakovosti, varnosti in vpliva na okolje. Raziskave se izvajajo tako glede vsebnosti škodljivih snovi, težkih kovin in drugih nevarnih snovi kot tudi vpliva barvil, ki jih uporabljajo.

Nekaj malega o oblačilih znamk Dirkje, Koko Noko in DJ Dutchjeans:

Nizozemsko družinsko podjetje, je specializirano za otroško modo od rojstva vse do 16 let. Sami ustvarjajo, oblikujejo, izdelujejo in prodajajo svoje blagovne znamke v več kot 50 državah. Njihov cilj je ponuditi kolekcije, ki so kakovostne, a po dostopnih cenah. Ustvarjajo modo, v kateri se otroci počutijo prijetno in lahko v njihovih izdelkih raziskujejo svet vse od rojstva. 

Dirkje – razvija, oblikuje in prodaja prisrčne, udobne in cenovno dostopne kolekcije za novorojenčke in otroke do 4 let. 

Koko Noko - moda, v kateri se vaši otroci počutijo prijetno in lahko raziskujejo svet od rojstva dalje. 

DJ Dutchjeans – ljubi urbani videz z ustvarjalnim pridihom. Otroci ne samo, da izgledajo trendovsko, temveč se lahko v njih tudi udobno gibajo. Oblačila so dovolj močna in kakovostna, da z lahkoto prenesejo vsako otroško pustolovščino.

HiPP BabyClub Paketek za otroka

Pridruži se HiPP BabyClubu, kjer te čakajo številne ugodnosti. Vsak član prejme HiPP paketek, glede na njegovo starost. Pripravili smo tudi novičke za starše, spletni fotonatečaj , HiPP pobarvanke, ugodnosti pri naših partnerjih, najpogostejša imena dojenčkov in še kaj.
NOVO: popust za nakup otroških oblačil v spletni trgovini Cool kids.

Prijavi se v HiPP BabyClub.