Larina zgodba

Vsak novopečeni starš se sooča s takimi in drugačnimi težavami. Nobena pot ni lahka, na začetku so skrbi še toliko večje, kajti vse je novo in neznano. Težje ocenimo situacijo, ki je pred nami. Tudi sami smo imeli kar pester začetek. Z mlečno formulo smo se srečali že kmalu po rojstvu hčerke. Rojena je bila 10 dni prekmalu. Po rojstvu je nastopila okužba, bila je tudi rahlo zlatenična in tako zelo utrujena ter zaspana. Dojenje sva sicer vzpostavili, vendar to enostavno ni bilo dovolj za njene potrebe. Naj omenim, da se je rodila s precej nizko težo tako, da je bil vsak nadaljnji gram prava borba. 

Ob taki ponudbi mlečnih formul, ki so na tržišču se starši morda kdaj ne znajo odločiti. Z enako težavo sem se srečala tudi sama, nato pa sem se malo poglobila v različne znamke in se na podlagi preverjenih informacij odločila za adaptirano mleko Hipp organic. Hčerka je mleko lepo sprejela in to je pomenilo največje zadovoljstvo za celo družino. 

Adaptirano mleko sem redno poleg dojenja dodajala vse do 6. meseca, nato sem uvedla gosto prehrano. Hčerka je imela zelo hitro uvedene vse tri glavne obroke ter malice, saj smo se ravno takrat spopadali še z eno okužbo. Izgubila je namreč na teži in sem želela prehrano še obogatiti. 

Zdaj, ko je stara eno leto še vedno občasno dodamo mlečno formulo, predvsem kadar zavrača preostalo hrano. Ker sem vedno dajala velik poudarek na zdravo, predvsem pa kvalitetno prehrano, sem seveda tako hrano ponudila tudi hčerki. In to velja tudi za dodano mleko. Hipp nas spremlja torej že od samega začetka in sem izredno hvaležna, da taki preparati obstajajo, kajti brez tega s hčerko morda nebi zmogli.