Že pred meseci sem rezervirala počitnice na morju, zato tokrat resnično nisem bila pozorna na to, ali imajo v hotelu oziroma v sobi televizijo, saj televizije na dopustu praktično nikoli ne gledamo. Opazila sem, da je brezplačen wifi le v recepciji hotela, vendar mi to ni bilo pomembno, saj internet na dopustu uporabljam le v nujnih primerih oziroma, da pregledam službeno e-pošto. Zato se nisem ozirala na to, da bom morda v celotnem tednu na internetu le nekaj minut. Preprosto sem si rekla, da če bo kaj nujnega imajo vsi mojo telefonsko številko in da me bodo že poklicali oziroma bodo počakali nekaj dni na moj odgovor.

Tokrat sva bila tudi prvič na morju z Glorio v mesecu maju, saj gremo na morje vedno v mesecih od junija do septembra. Zato me je tokrat, malce skrbelo, kako ji bova razložila, da morje še ni dovolj toplo za plavanje in da smo na dopustu le, da se sprostimo in odklopimo od vsega. Ker je tipična ribica po horoskopu, ji odhoda v morje seveda nisva mogla preprečiti, saj je neizmerno uživala v vodi. V tem času še ni mogla plavati, vendar smo vseeno na plaži in ob morju preživeli velik del dneva.

Kljub temu smo bili v času od 12. do 16. ure večinoma v hotelu, in ker ima Gloria neomejeno energije, sva imela težavo, kako jo zaposliti med tem časom. Poskusila sva z različnimi igricami, veliko smo se tudi pogovarjali in malce tudi spali. Vendar, ker tokrat v sobi nismo imeli televizije in ker nama internet na telefonu ni deloval, sva začela razmišljati, ali bi ji za nekaj minut morda ponudila za igranje igrice na telefonu.

Doma ji sicer ne dajeva nobenih igric in lahko gleda le risanke na televiziji. Le nekajkrat do zdaj je lahko tudi doma igrala igrice v HiPP aplikaciji, vendar pod nadzorom, saj nisva želela, da jo igrice zasvojijo. HiPP aplikacija za otroke nam je zato tokrat na morju prišla še kako prav, saj za delovanje ne potrebuje interneta, ko jo enkrat naložite. Poleg tega je tudi brezplačna in odlična za učenje in razvijanje spomina.

Glorii sva pustila, da je sama izbirala, katere igrice želi igrati. Pri nekaterih igricah sva ji tudi pomagala oziroma sva ji najprej pokazala, kako se jih igra. Pri tej aplikaciji mi je še posebej všeč to, ker te opozori, ali igraš predolgo. Po 15 minutah igranja igric, si moraš vzeti odmor.

Gloria je še posebej navdušena nad igrico spomin, ki jo igra najraje. Zelo rada igra tudi igrico učenje o živalih, učenje številk in učenje o barvah. Bila sem še posebej presenečena, ker so ji vse igrice šle odlično od rok tudi zahtevnejše igrice za starejše otroke, ki jih je igrala prvič. Kljub temu, da je HiPP aplikacija preprosto odlična in poučna sva se za zdaj odločila, da lahko igrice igra le na dopustu oziroma le občasno tudi doma.

Svojo HiPP aplikacijo za otroke si lahko tudi vi brezplačno prenesete na povezavi, ki jo najdete tukaj.