HiPP AR mleko odpravi vse težave s polivanjem

Čeprav sta Sofija in Lucija dvojčici, sta si popolnoma različni po videzu in značaju. Zelo velika razlika pri njiju je pri hranjenju. Pri Luciji sem imela veliko manj težav pri dojenju in uvajanju goste hrane, pa tudi pri krčih, kot pri Sofiji.

Sofija je bila sicer prva, ki se je začela dojiti v porodnišnici, vendar se je kasneje doma dojila veliko manj kot Lucija. Zadnje mesece se je žal dojila le še ponoči in pri osmih mesecih se je nehala dojiti, saj se z dojenjem ni želela več truditi.

Žal je bilo zanjo, tako kot pri Glorii veliko lažje in hitreje le spiti mleko po steklenički (zanjo sem si namreč mleko črpala sedem mesecev).

Pri Sofiji je bila težava tudi, ker je imela zelo hude krče. Prejokala je kar nekaj noči, preden smo krče z Bownovo terapijo in z vetrovnimi kapljicami vsaj malo omilili.

Kasneje, ko so se krči končali, pa so se žal začele še težave s polivanjem. Namreč, ker se je vedno manj dojila in je bila večinoma na adaptiranem mleku, ki ga je popila prehitro in preveč (saj je sicer veliko jokala) je začela tudi vedno bolj polivati - bruhati.

Posledično je začela tudi izgubljati telesno težo oziroma teža ni šla več lepo gor po lestvici in zato sem se odločila, da preizkusimo HiPP AR mleko proti polivanju.

Že po nekaj dneh uporabe HiPP AR mleka sem lahko opazila, da Sofija skoraj nič več ne poliva in tudi boljše spi. Počasi je začela naraščati tudi njena teža in tako smo HiPP AR uporabljati še nekaj tednov, dokler težave niso izzvenele.

Nato sva ji začela spet dodajati mleko HiPP Combiotic 1. Mleko HiPP AR se po navodilih namreč uporablja, le dokler težave ne izzvenijo.

Težave s polivanjem se niso več ponovile in od takrat najprej je teža pri njej lepo naraščala. Na srečo vsaj pri Luciji s polivanjem nisva imela težav, saj se je večinoma le dojila in je zato jedla bolj počasi.

Zasledila sem, da imajo mnoge mamice tudi pri dojenju težave s polivanjem. Po priporočilu lahko mleko HiPP AR uporabljajo tudi doječe mamice kot dodatek, dokler težave ne izzvenijo nato pa nadaljujejo z dojenjem.

Če morda še niste vedeli mleko HiPP AR lahko zdaj kupite tudi v vseh dm poslovalnicah.

Ste kdaj imeli težave s polivanjem pri dojenčku? Kako ste te težave rešili? Ste kdaj uporabljali mleko HiPP AR?