HiPP losjon - prva pomoč pri sončnih opeklinah

Vsak, ki me res dobro pozna, ve, da ne uporabljam nobenih kozmetičnih izdelkov, saj sem do zdaj z vsemi izdelki imela le težave ali alergije. Iz tega razloga zdaj zase uporabljam le HiPP losjon in HiPP kremo za roke - predvsem v zimskem času, ko je koža še bolj občutljiva.

HiPP losjon redno uporabljam po prhanju in predvsem kadar si umivam lase, saj imam takrat še posebej suho kožo na obrazu. Losjon mi namreč vedno odlično navlaži kožo in pozdravi rdečico. Ker je tako nežen in učinkovit ga večkrat uporabim tudi po depilaciji.

Ko smo bili v mesecu avgustu na dopustu na otoku Ugljanu me, je zelo opeklo na soncu, saj nisem uporabila sončne kreme, ker smo bili večinoma v senci ali v hotelu v času od 12 - 16 ure, ko je sonce najmočnejše.

Zdaj, ko imam tri otroke namreč večkrat pozabim nase in pred soncem najprej zaščitim vsa tri dekleta . Kasneje pa so že tako neučakane, da se ne utegnem namazati s sončno kremo in zato hitro dobim sončne opekline.

Na srečo smo tudi tokrat na dopust s seboj vzeli HiPP losjon in odločila sem se, da ga preizkusim pri sončnih opeklinah. Že po prvem nanosu nisem mogla verjeti, kako zelo je navlažil mojo kožo. Še bolj presenečena sem bila nad tem, da me koža ni več pekla in sem skoraj pozabila, da imam sončne opekline.

Zanimivo mi je tudi, da se mi prvič po sončnih opeklinah ni lupila koža, ko sem prišla domov, saj imam z lupljenjem kože večkrat težave. Zdaj bo HiPP losjon zagotovo vsako poletje v potovalki za vsak primer.

Zagotovo nam bo HiPP losjon še posebej prav prišel tudi v mrzlih zimskih mesecih, ko je koža še bolj suha in občutljiva.

Že poznate HiPP losjon - ste ga že preizkusile? Kako si pomagate pri sončnih opeklinah?