HiPP vlažilni robčki - vedno in povsod z nami

Vlažilnih robčkov pri Glorii skoraj nisem uporabljala, saj sem ji vedno med previjanjem ritko očistila le z mokrimi bombažnimi krpicami. Občasno sem pri njej uporabila tudi kremo za ritko, kadar je bila pokakana ali kadar je imela vneto ritko, drugih izdelkov nisem uporabljala.

Dejansko sem v štirih letih zanjo porabila le en paket vlažilnih robčkov. Večinoma sem vlažilne robčke uporabila le, ko smo bili na poti ali na plaži in kadar v bližini nisem imela čiste vode.

Vlažilnih robčkov sem se še bolj izogibala, ker je Gloria zaradi njih vedno imela rdečo razdraženo kožo in ker so mi vsi vlažilni robčki zelo smrdeli. Tako, da sem jih večinoma uporabila le za brisanje rokic.

Tudi pri Sofiji in Luciji se držim tega, da pri previjanju uporabljam le mehke bombažne krpice in vodo. Vendar, ker smo veliko zdoma imam zdaj vedno s seboj tudi HiPP vlažilne robčke, ki so resnično nežni do otroške kože.

Le po njih namreč do zdaj nista imeli rdeče kože. Največkrat jih uporabim za čiščenje obraza in rokic, ko sami jesta gosto hrano, saj sta takrat umazani od glave do pet.

HiPP vlažilni robčki so mi všeč tudi zato, ker so brez dišav, ki večkrat utegnejo povzročati alergije. Obenem so tudi brez eteričnih olj, brez alkohola, brez mila, brez barvil, brez parabenov, brez silikonov in so pH-nevtralni.

Ultra sensitiv vlažilni robčki so obenem tudi brez parfuma, saj so narejeni iz 99 % vode. Ne vsebujejo eteričnih olj in so brez alkohola, brez mila, brez barvil, brez parabenov, brez silikonov, niso beljeni s klorom in so veganski - brez sestavin živalskega izvora.

Še posebej pa mi je všeč škatlica za HiPP vlažilne robčke, saj se vlažilni robčki v njej ne posušijo in so vedno pri roki.

HiPP vlažilne robčke zdaj uporabljam tudi za Glorio, kadar v bližini nimamo čiste vode, da bi si lahko umila roke ali obraz. HiPP vlažilne robčke imamo vedno s seboj tudi v previjalni torbi, v vozičku, doma in v avtu, saj nam povsod pridejo zelo prav.

Tudi vi že uporabljate in poznate HiPP vlažilne robčke?