Končno klub, kjer imam številne ugodnosti, ker sem članica

V času svoje prve nosečnosti in po porodu sem pogosto imela težave, da sem morala koristne informacije iskati na različnih spletnih straneh. Nekje sem lahko našla napotke o uvajanju hrane, spet drugje sem morala iskati ostale informacije na primer o dojenju, o adaptiranem mleku ...

Zato sem zelo vesela, da lahko zdaj vse nosečnice in mamice najdete vse te informacije na enem mestu na spletni strani HiPP v HiPP BabyClub-u. Tam najdete posebna pisma z novičkami za vsak teden nosečnosti in za otrokove prve mesece po rojstvu vse do enega leta starosti, obvestila o novičkah prejmete tudi na e-naslov, ki ga vpišete ob registraciji, kar je za nadvse zaposlene starše seveda najbolj preprosto in pregledno.

Poleg tega v HiPP BabyClub-u najdete tudi odlične in koristne nasvete o uvajanju goste hrane, dragocene napotke o tem, kaj storiti, če dojenje morda ne steče in si morate mleko črpati ali dodajati adaptirano mleko.

Sodelujete lahko tudi v različnih foto natečajih in tako lahko prejmete odlične nagrade. Lahko si prenesete čudovite pobarvanke za malčke, ki jih Gloria nadvse obožuje tako, da jih večkrat ji natisnem. Na spletni strani lahko najdete tudi vse informacije o izdelkih HiPP, izbor najlepših imen in še veliko več.

HiPP je poskrbel tudi za darila za starše in malčke, saj po rojstvu otroka prejmete čudovit HiPP BabyClub paket, v katerem se skrivajo odlični izdelki in brošure s koristnimi informacijami. Vsak od članov prejme kar dva odlična paketa (paket za novorojenčka in paket za malčka), ki sta oblikovana glede na starost otroka. V prenovljenih paketih zdaj prejmete poleg praktičnih darilc in vzorčkov še letak za unovčitev točk v dm trgovinah.

V paketu za novorojenčka prejmete vzorček čaja za dojenje, vzorček kreme za ritko, nalepko otrok v avtu, letak za unovčitev točk in uporabne brošure. V paketu za malčka prejmete vzorček HiPP Combiotic 2 mleka, HiPP nogavičke, letak za unovčitev točk in različne uporabne brošure. Zdaj vsi starši za darilo prejmete tudi 1 uro prilagojene Tanergija pilates vadbe in 20 € popusta na družinsko fotografiranje pri Petri Nuzdorfer - Mali čudež narave.

Na HiPP spletni strani najdete tudi odlično aplikacijo za otroke, kjer skupaj z malčki spoznavate pustolovski svet HiPP - sov - več o tem sem zapisala tukaj.

Članstvo je brezplačno - prijavite se lahko tukaj.

Preberi še druge članke HiPP ambasadorke Klavdije Vidic.