Zakaj sva izbrala mleko HiPP ORGANIC COMBIOTIC Junior

HiPP mleko sva prvič uporabila že pri Glorii pred skoraj petimi leti in ker sva bila z njim zelo zadovoljna, sva se odločila, da ga bova dodajala tudi dvojčicama, saj kljub dojenju nisem imela dovolj mleka za obe.

Mleko HiPP Combiotic 1 sva pri njiju začela uporabljati, ko sta dosegli težo, določeno za nedonošenčke - štiri kilograme. Uporabljala sva ga, dokler nista dopolnili šest mesecev oziroma do uvajanja goste hrane. Nato sva mleko zamenjala za HiPP Combiotic 2.

Ker sta bili dekleti zelo zadovoljni s HiPP mlekom sva se odločila, da bova pri enem letu zanju začela uporabljati HiPP Combiotic Junior 3 mleko, ki vsebuje tudi D vitamin, ki je še posebej pomemben v zimskem času.

Junior mleko poleg D vitamina vsebuje tudi kalcij, železo, omega 3, C vitamin in druge vitamine ter minerale, ki so pomembni za zdrav otrokov razvoj. Ker HiPP Combiotic mleko vsebuje tudi probiotike in preobiotike Sofija in Lucija nimata nobenih težav z zaprtjem, kar je nam staršem še posebej pomembno. 

Junior mleko sva pri Sofiji po dopolnjenem enem letu starosti začela sprva dodajati le za popoldanski ter večerni spanec, saj ima sicer uvedene že štiri obroke goste hrane. Vmes sva ji želela dodajati še obroke iz navadnega kravjega mleka, vendar je po njem vsakič bruhala. Zato sva se odločila, da bova poleg goste hrane še naprej dodajala le HiPP Combiotic Junior mleko, ki ji popolnoma ustreza.

Prepričana sem tudi, da je Junior mleko zanjo bolj nasitno in da zato zdaj tudi bolje spi čez dan in ponoč. Občasno z Junior mlekom pripravim tudi smootije ali druge jedi, za katere recepte najdete tukaj

Ko je bila Sofija zadnjič prehlajena nam je bilo HiPP Junior mleko res v veliko pomoč, saj ni želela jesti goste hrane. Enake težave sem ob vsaki bolezni imela tudi pri Glorii in na srečo sem jih tudi takrat rešila s HiPP mlekom, da ni shujšala ali dehidrirala v času bolezni.

Zelo uporabna pa je tudi škatla, v kateri kupimo HiPP Junior mleko, saj se preprosto lahko zapre in v pokrov škatle lahko pospravimo še žlico za doziranje, saj ima priročen žepek za shranjevanje. Sama sem vse prazne škatle mleka tudi shranila in jim bom odnesla v vrtec, da bodo otroci z njimi lahko ustvarili nove izdelke.