Kopanje mojih treh punc

Vedno sem menila, da so si otroci - sorojenci med seboj zelo podobni, vendar sem hitro spoznala, da temu ni niti približno ni tako, saj je pri dvojčicah vse popolnoma drugače, kot je bilo pri Glorii. Že kmalu po njunem rojstvu sem spoznala, da sta popolnoma drugačni, kot je bila Gloria kot dojenček, saj sta že na oddelku intenzivne nege pokazali popolnoma drugačne interese - do dojenja in tudi do izdelkov, ki sem jih uporabljala pri njiju.

Zato na primer tudi nista sprejeli takšnih dudk, kot jih je imela Gloria. Tudi sicer (na srečo ali na žalost) ne marata dudk tako, da sem trenutno njuna najljubša duda jaz. V primerjavi z Glorio, ki se nikakor ni hotela dojiti, ampak o tem malce več napišem v naslednji objavi, kjer vam razkrijem našo »mlečno zgodbo«.

Razlike sem lahko hitro opazila tudi doma, saj jima ustrezajo popolnoma drugačni negovalni in vsi ostali izdelki, kot sem jih uporabljala pri njej. Vseeno so že zdaj vse tri navdušene nad HiPP kozmetiko in prav tako tudi midva, saj jo uporabljamo vsi v družini in zato svoje navdušenje nad celotno linijo izdelkov želim deliti tudi z vami.

Sprva sva pri dvojčicah preizkusila kopel za lahko noč in ne vem, ali je to bilo le srečno naključje ali je kopel res pomagala pri tem, ampak takrat sta prvič prespali noč pri treh mesecih. Kopel tudi čudovito diši in se rahlo peni ter je izdelana le iz naravnih sestavin tako, da Sofija in Lucija med kopanjem neizmerno uživata in se zabavata. Prepričana sem, da bodo vse tri zelo uživale tudi, ko bomo poleti odšli na morje.

Pri kopanju nama pogosto pomaga tudi Gloria, saj jo želiva vključiti v čim več skupnih dejavnosti, in ko je opazila, kako zelo dvojčici uživata v kopanju, je želela, da naslednjič tudi zanjo pri kopanju uporabiva kopel za lahko noč ali kot ona pravi »šampon za dojenčici«.

Glede na to, da imava sicer ogromno težav z umivanjem njenih las in da vedno joka ter se pritožuje, da jo pečejo oči, sva se odločila, da preizkusiva kopel za lahko noč tudi med umivanjem njenih las. Še posebej, ko je videla, da dvojčici pri kopanju nikoli ne jokata si je želela, da ta šampon začneva redno uporabljati tudi zanjo in zdaj, je končno navdušena nad umivanjem las, saj jo, kot pravi - oči ne pečejo več. :)

Zadnje mesece je imel tudi Rajko večkrat težave z različnimi šamponi za lase, zato sem tudi njemu priporočila, da morda preizkusi ta šampon in že po nekaj dneh uporabe pravi, da se je stanje izboljšalo. Šampon sem seveda preizkusila tudi sama, saj vedno želim najprej na svoji koži preizkusiti izdelke, preden jih ponudim svojim trem princesam ali bralcem in najbolj pri njem mi je všeč, da ne draži oči in da je resnično nežen do kože.

Še posebej mi je pomembno tudi, da kopel za lahko noč resnično sprošča in pomirja otroke pred spanjem, da je brez mineralnih olj, brez dišav, brez eteričnih olj, brez barvil, in ker je brez mila, je še posebej blago in ne draži oči. Obenem je tudi pH nevtralno in brez parabenov ter brez silikonov z izvlečkom sandalovine pa popolnoma nežno čisti dojenčkovo občutljivo kožo. Prijeten vonj v kombinaciji s pomirjujočimi učinki tople vode pomaga sprostiti otroka in ga nežno pomiri.

Ste že preizkusili kopel za lahko noč? So tudi vaši malčki navdušeni nad kopeljo?

HiPP kozmetika tudi za naju?

Preizkusila sem tudi losjon za telo, čeprav sem bila zelo skeptična glede njegovega učinka. Namreč losjone za telo na splošno sovražim, saj sem imela do zdaj z vsemi težave in sem jih zato vedno hitro podarila najprej. HiPP losjon je presegel vsa moja pričakovanja, saj je super, ker se odlično in res hitro vpije in resnično vlaži kožo - njegov učinek lahko zelo hitro opaziš in občutiš.

Tudi vsi, ki me dobro poznajo vedo, da sicer ne uporabljam nobenih kozmetičnih izdelkov niti se ne ličim, zato je bil že čudež, da sem sploh preizkusila losjon, saj imam sicer prezir do vseh kozmetičnih izdelkov, ki niso nujni za nego, ker sem z njimi do zdaj imela le težave.

Najprej sem losjon zato preizkusila sama, ker imam vedno po prhanju zelo suho in razdraženo kožo na obrazu, sploh kadar si umivam lase in takoj mi je bil zelo všeč. Naslednji dan sem ga preizkusila še pri dvojčicah in obe sta imeli čudovito mehko, nežno in navlaženo kožo. Zato zdaj redno za vse tri uporabljam losjon po kopanju, ki navlaži suho kožo – še posebno v teh zimskih mesecih.

Na srečo pri dvojčicah nisva imela večjih težav s kožo, tudi koža se jima ni pretirano čistila tako, da sta imeli do zdaj le občasno suho kožo in losjon jima je pri tej težavi odlično pomagal. Ker vsi vemo, da so še posebej dojenčki nadvse aktivni in ne morejo biti pri miru niti nekaj sekund, je odlično tudi to, da se losjon tako zelo hitro vpije in obenem odlično navlaži nežno otroško kožo.

Pri losjonu mi je zelo všeč tudi to, da neguje kožo z naravnim mandljevim oljem, je brez mineralnih olj in zato je tveganje za alergije manjše, je tudi brez dišav ter brez eteričnih olj in brez parabenov. Še posebej mi je všeč to, da je primeren tudi za odrasle, saj zdaj lahko vse HiPP izdelke uporablja naša celotna družina.

Resnično in iskreno sem navdušena nad celotno linijo HiPP izdelkov kozmetike in zato vam bom tudi ostale izdelke z največjim veseljem predstavila v objavah, ki sledijo. Izdelke HiPP kozmetike lahko že najdete v prodajalnah dm. Več o izdelkih izveste si lahko preberete tukaj.

Preberi še druge članke HiPP ambasadorke Klavdije Vidic.