Zdravi HiPP prigrizki za otroke doma in na poti

Pri Glorii sem vedno pazila in še pazim, da ne poje preveč sladkarij. Enako počnem tudi pri dvojčicah, ki sta prvič dobili sladico v obliki okusnih HiPP keksov pri devetih mesecih, saj do takrat še nista znali jesti koščkov in zato jima prej tudi nisem upala ponuditi nobene nepasirane hrane.

V teh vročih poletnih dneh večkrat vsem trem pripravim in ponudim tudi zamrznjene lučke, ki jih naredim iz HiPP kašic ali iz HiPP sadnih žepkov.  HiPP lučke so zelo osvežilne, zelo okusne in zdrave zato jih imata Sofija in Lucija še posebej radi in ker jima pomagajo omiliti bolečine ob izraščanju zobkov.

Seveda so vse tri navdušene tudi nad okusi sadnih lučk. Najboljše pa je, da obenem na ta način lahko porabim tudi kašice, ki mi morda ostanejo v kozarčku po obroku. Lučke s sadnimi žepki sem ustvarjala že lansko leto, saj je bila Gloria nad njimi popolnoma navdušena. Več o tem si lahko preberete tukaj.

Lučke se odlično obnesejo tudi zdaj, ko jima rastejo zobki in ko je zunaj tako zelo vroče, saj jima sicer pri izraščanju ne pomaga nobena krema za dlesni. Obe se zdaj z veseljem s svojimi osmimi zobki sladkata s sadnimi lučkami in si hladita dlesni.

Gloria ima od HiPP prigrizkov zelo rada tudi HiPP sirove obročke tako, da so z nami vedno tudi na dopustu kot okusen prigrizek na plaži.

Seveda moram zdaj ob uvajanju goste hrane prigrizke vedno ponuditi tudi Glorii, ki je sicer zelo užaljena, če z njo ne delim HiPP keksov ali HiPP kašic od sestric, saj obožuje vse HiPP izdelke.

Med okusne prigrizke na poti zagotovo spadajo tudi HiPP sadni žepki, brez katerih Gloria ne gre nikamor. Zdaj sadne žepke ponudim tudi dvojčicama, saj so še posebej priročni, ko smo na poti. Večkrat jim sadne žepke tudi ohladim v hladilniku in jim jih ponudim na plaži, da se malce osvežijo in ohladijo v teh vročih dneh.

Katere prigrizke ti ponudiš svojemu dojenčku, malčku ali otroku? Si že kdaj ustvarjala sadne lučke iz HiPP kašic in sadnih žepkov?

Preberi še ostale članke HiPP ambasadorke Klavdije Vidic.