Zakaj že vrsto let zaupamo izdelkom HiPP?

Naša družina že več kot sedem let zaupa HiPP izdelkom, vse od rojstva Glorie dalje, saj se zavedamo, da so vsi njihovi izdelki pridelani/pripravljeni le iz najboljših kakovostnih sestavin. Prav tako nas vsakič znova presenečajo z novimi ali izboljšanimi izdelki. 

Naša zgodba se dejansko nadaljuje na podoben način, kot se je začela zgodba s podjetjem HiPP z dvojčkoma v našem primeru z rojstvom dvojčic Sofije in Lucije. 

Namreč če še ne veste, se začetek zgodbe o HiPPu začne z rojstvom dvojčkov, ko pek ni imel dovolj hrane za oba otroka in je zato zanju pripravil moko iz mletega kruha - prepečenca, ki jo je zmešal z mlekom in tako sta dvojčka preživela. S to idejo je pomagal mnogim staršem po svetu. 

Ta zgodba nas lahko spomni na marsikatero mamico v zdajšnjem času, ki se znajde v stiski po porodu. Namreč veliko mamic se še vedno sooča z izgubo mleka ali katerokoli drugo težavo. 

Včasih mleka preprosto nima dovolj ali ne more dojiti zaradi zdravstvenih razlogov, morda se odloči, da ne želi dojiti in to je odločitev vsake mamice, ki jo moramo spoštovati. Včasih se lahko pojavi stres, poporodna depresija ali kaj drugega. V takšnih trenutkih na pomoč lahko priskočijo HiPP izdelki.

Sama sem HiPP mleko uporabljala že pri Glorii, saj nisem imela dovolj mleka, obenem se ni želela dojiti kljub vsem mojim prizadevanjem in zato sem ji adaptirano mleko dodajala poleg svojega načrpanega mleka.

Mleko sem si črpala sedem mesecev, vendar mi ga je kasneje zmanjkalo in zato sem ji poleg goste hrane dodajala še adaptirano mleko HiPP Combiotic 2

Pri Sofiji in Luciji na srečo nisem imela takšnih težav z dojenjem, saj sta se obe zelo radi dojili, ko nam je dojenje končno steklo. Sicer smo prešle iz črpanja na dojenje pri dopolnjenem mesecu starosti, saj sta bili rojeni šest tednov prekmalu in smo zato imele kar nekaj težav pri hranjenju. Na začetku smo zaradi polivanja uporabljali še HiPP AR mleko

Sofija se je kasneje dojila do osmega meseca, Lucija do svojega drugega leta in še takrat sem jo komaj prepričala, da je zdaj čas, da prenehamo z dojenjem, saj je med dojenjem neizmerno uživala. Še posebej od osmega meseca dalje, ko se je dojila le še ona in me je imela v tistem času le zase. 

Vseeno žal nisem imela dovolj mleka za obe, ko sem ju dojila v tandemu in zato sem tudi pri njiju dodajala HiPP Combiotic mleko. 

Ko sta začeli jesti gosto hrano, sta imeli zelo radi vse HiPP sadne, zelenjavne in nočne kašice sploh, ko smo bili zdoma in nismo imeli časa za pripravo toplih obrokov zanju. Obenem so jima bile zelo zanimive vse kombinacije okusov le-teh. Tudi Gloria je zelo rada preizkusila vse vrste kašic, ko smo bili na dopustu ali izletu. 

Še vedno pa vse obožujejo HiPP sadne žepke in sadne ploščice, ki jih večkrat vzamemo s seboj na sprehod ali na izlet, saj so zelo okusna in zdrava malica na poti. 

Za zajtrk jim pogosto pripravim HiPP mleko, ki je zdaj na voljo z izboljšano recepturo in dodanimi viri folatov – Metafolin® in je zato še bolj podobno materinemu mleku. Škatlo zdaj krasi še nov videz s kapljico materinega mleka, ki prestavlja Metafolin® v njem. 

Sestavine:

Po želji lahko dodamo različne vrste sadja, oreščkov ali kosmičev. 

Postopek: Mleko HiPP Combiotic 3 pripravimo po navodilih na škatli. Nato v skodelico dodamo ovsene kosmiče ter brusnice in vse skupaj posujemo še z mletimi jagodami ali drugim sadjem in uživamo v okusnem zajtrku. Dober tek! 

Moja dekleta takšen zajtrk obožujejo, obenem je tudi zelo zdrav. Še posebej nam HiPP mleko pride prav v času bolezni, ko včasih ne pijejo dovolj tekočine in tako ne pride do dehidracije.